grafika nad 130 stupnu
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
napiš pak jak to dopadlo...jinak se taky přikláním k tomu že je to mrhání,ae proč nee,nijak mi to nevadí,ať si dělá co chce,sou to jeho peníze a aspoň bue p*del
Mno a jesi mu odejde celej komp (a to bude větší p*del
)...bude vám to vadit?? řeknete že je to trouba a bude hotovo....a to bude větší p*del
btw,já bych to asi neuďál,ale podporuju tě f tom 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když už jsi takový odborník, tak nám prozraď, jak jsi docílil, že grafická karta běží při teplotě nad výrobcem stanovené hranici, při které nejprve naskočí upozornění a vzápětí se karta zablokuje, aby se nezničila. Nebo prostě jen kecáš!?!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pic píše:Když už jsi takový odborník, tak nám prozraď, jak jsi docílil, že grafická karta běží při teplotě nad výrobcem stanovené hranici, při které nejprve naskočí upozornění a vzápětí se karta zablokuje, aby se nezničila. Nebo prostě jen kecáš!?!
Tak pánové zde na tomto případu,nedalo mi to a risknul jsem zkoužku se svojí záložní GF6600GT,hranice stanovená výrobcem je u NVIDIE 130 stupňů,nevím jak u ATI,chladič jsem odmontoval,zapnul PC,najel do nastavení GK NVIDIA a pozoroval teplotu,ta stoupla bez chladiče na dost dobrých 80 stupňů,jelikož mám dobře chlazenej case,spustil jsem tedy Benchmark a teplota stoupla během chvilky na hranici nastavení 130 stupňů a LCD zčernalo a PC šlo do resetu,ze základky se ozval varovný tón.Znovu comp naběhnul,vypnul jsem ho okamžitě a namontoval zpátky chladič.PC jsem spustil a stará dobrá GF6600GT šlape jako hodinky a z toho vyplívá,že kolega,co nám to zde všem tak přesvědčivě píše,zcela a určitě kecá!!!!!
► Zobrazit spoiler
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jxmaxfli: koukám že ti to nestačilo?
Tady na PCTF si už podobné kraviny řešil
jinak nechápu k čemu ti (a taky nám) je zjišťování jestli to ta karta vydrží nebo ne.Vetšina z nás používá PC ke své práci/zábavě a tedy nemají žádný důvod jeho HW ničit.
Nevím jestli tě někdy napadlo že by si mohl třeba z toho HW poskládat něco co by někdo kdo nemá peníze na nový využil - to by ukazovali víc o tobě než to že něco zbytečně zničíš
To že je na všech čipech chladič (ať už pasivní nebo aktivní) ví a viděl asi každý - a každý asi taky ví na co.
celkově mi příjde že se pouze snažíš na sebe upozornit a zviditelnit svoje "znalosti" - ačkoliv nepochybuju že to co ty (zničit neco drahého) by zvládl i můj pes
z mého pohledu ano - nic tím nezískali jenom ten čip zničili
Tady na PCTF si už podobné kraviny řešil
jinak nechápu k čemu ti (a taky nám) je zjišťování jestli to ta karta vydrží nebo ne.Vetšina z nás používá PC ke své práci/zábavě a tedy nemají žádný důvod jeho HW ničit.
Nevím jestli tě někdy napadlo že by si mohl třeba z toho HW poskládat něco co by někdo kdo nemá peníze na nový využil - to by ukazovali víc o tobě než to že něco zbytečně zničíš
To že je na všech čipech chladič (ať už pasivní nebo aktivní) ví a viděl asi každý - a každý asi taky ví na co.
celkově mi příjde že se pouze snažíš na sebe upozornit a zviditelnit svoje "znalosti" - ačkoliv nepochybuju že to co ty (zničit neco drahého) by zvládl i můj pes
A Švédi co nataktovali P4 2.0 Ghz na 6.9 Ghz jsou taky Ubožáci?
z mého pohledu ano - nic tím nezískali jenom ten čip zničili
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Existují uživatelé kteří by svůj hardware takhle nezkoušeli to si raději přečtou obecně co se zhruba s grafikou stane a davají si pozor, potom uživatelé kteří si tohle přečtou a řeknou si tohle nemůže být pravda pač ten nebo ten mi říkal,že to zkoušel a v poho přežila a dostanou se takhle na štír.V lepším případě co se stane s tou a tou kartou bez toho a toho si o tom najdou vše v horším případě to vyzkouší možná se zničí kus svého hardware a pak pláčou,že ten mi říkal že to s MB nic neudělá a že ta pamět to měla přežit .Toto všechno jsou následky nepřipravenosti na takovýto experiment.Neříkám že mě tohle vadí rád se podívám ale sám bych na to vitamíny neměl.Pak neplač. 

Tady už nemá smysl něco dál rozvádět. Zamykám toto téma.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3249
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14476
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
- 0
- 1901
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5096
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”