no protoze to v tym nabootovanym cd vubec nemam, verzi mam stejnou, jak je napane ms dos tak to najdu ale s tou vlajkou coz znamena hd tune a crystal disk info tam nemam, vubec nevim proc
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2013 21:35) ---
ale muzu spustit pomoci toho hiren cd boot mini windows xp a spustit to nebo stahnout
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2013 21:37) ---
kdzy sem spustil windows xp mini tak to jde tet testuju to hd tune
modra smrt
-
- Pohlaví:
Re: modra smrt
To nevím zda to půjde stáhnout a pokud ano, nemáš to kam nainstalovat. http://www.slunecnice.cz/sw/crystaldiskinfo/
no stahnout nejde ale jde to spustit z toho cd, ale nevim jestli se nezkontrolujou jine disky kdyz tam mam diskyB-ramdrive c-rezervovano systemem asi moje a D-local disk taky moje a X-mini xp ale to uz neni moje
-
- Pohlaví:
Nechápu. Když to nejde stáhnout tak z jakého CD to spustíš? Musíš kontrolovat systémový disk.
myslim ze kdyz spustim xp windows mini tak spustim to cd a tam vyberu z toho co jsem vypalil hd tune a uz to probiha zatim to je ok ale nwm jak to pujde kdyz tam mam celkem 4 disky
-
- Pohlaví:
Vůbec nechápu. Správně bys měl nabootovat HirensBoot a tam vybrat program na kontrolu disku - miniXP s tím nemá nic společného.
presne to jsem udelal ale ty programy cos mi napsal s jakymi to mam zkontrolovat tam nemam mam tam jen ty bez vlajky u kterych je napsane Ms Dos, v tym hirensboot tam je taky minixp a kdyz jsem ho sputil tam tam vidim 4 diski z toho jsou ty 2 moje, a jde prez to cd co mam v mechanice zkontrolovat prez hd tune coz prave probiha 

-
- Pohlaví:
Tak uvidíme. Jenom nějak nechápu že když máš v mechanice CD a spuštěný miniXP jak můžeš mít nějaký jiný CD s HD-Tune. Nějak si nerozumíme.
nene ja to hd tune jsem zpustil z toho nabootovaneho cd kde jsem vypaloval hiren boot cd ,mam tam ty vsechny programy
-
- Pohlaví:
Ale ty mi celou dobu tvrdíš, že na tom CD HD-Tune a CrystalDiskInfo nemáš !!!
no prave ze nemam, mam to tam jenom kdyz spustim to mini XP,
http://www.google.cz/search?gs_rn=26&gs ... B731%3B388
toto je bez spusteneho mini Xp kdzy spustim mini xp tak otevru cd a tam jsou ty programyale na tym obrazku se mi to neukaze a to jsem prohledal uplne kazdej program proste vse
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2013 22:03) ---
samozrejme ten obrazek je jinej mam novejsi verzi
http://www.google.cz/search?gs_rn=26&gs ... B731%3B388
toto je bez spusteneho mini Xp kdzy spustim mini xp tak otevru cd a tam jsou ty programyale na tym obrazku se mi to neukaze a to jsem prohledal uplne kazdej program proste vse
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Zář 2013 22:03) ---
samozrejme ten obrazek je jinej mam novejsi verzi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4196
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:25
-
-
Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2219
-
od petr22
12 lis 2024 21:29
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4239
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-