Ty to furt asi nechapes.Pokud mas monitor se zabudovanymi reproduktory.Tak asi nepotrebujes uz zvlast zapojovat repraky,protoze ti jde zvuk do toho monitoru pres HDMI.A hraje ti to primo z tech zabudovanych reproduktoru.Jde o to,ze CZVaclavCZ psal,ze si chce kupovat monitor s HDMI a k nemu ps3 pripojit.Tak aby nekoupil bez zabudovanych repro.A pak se nedivil,ze tam nema jak dostat zvuk.
Uz nevim,jak bych ti to jinak vysvetlil.
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
Konzole vs. PC Vyřešeno
Re: Konzole vs. PC
Chápu to když bude mít monitor se zabudovanými reproduktory tak proč by je kupoval zvlášť to ty tu furt píšeš jedině přes USB jedině přes USB. Když bude mít monitor se zabudovanýma reprákama tak je nemusí připojovat vůbec. Ani přes to tvoje USB.
No to ja vim.Ale precetl sis vubec to,co psal on? "Ja nemám novou televizi... (starou se scartem). Tak budu kupovat monitor s HDMI a tam zapojím PS3, jaké mám koupit reproduktory...?"
On totiz NEVI ze tam nepujdou napojit repraky.Ja tady nepotrebuju presvedcit tebe,jak to je.Ale jeho.Aby si hlavne nekoupil zbytecne ten monitor bez reproduktoru.Kdyz mu bude k nicemu.
A nevim,proc se se mnou vubec hadas,kdyz ani nevis,jestli to pres to usb jde nebo ne a ps3 nemas.
On totiz NEVI ze tam nepujdou napojit repraky.Ja tady nepotrebuju presvedcit tebe,jak to je.Ale jeho.Aby si hlavne nekoupil zbytecne ten monitor bez reproduktoru.Kdyz mu bude k nicemu.
A nevim,proc se se mnou vubec hadas,kdyz ani nevis,jestli to pres to usb jde nebo ne a ps3 nemas.
Když nemáš dobrou TV tak tě ty konzole přijdou pěkně draho. Určitě jsem za PC.
Srovnávat konzole s pc je jako srovnávat američana s čechem. Američan umí každej jen jednu věc, kdežto čech si sám postaví barák, opraví auto, postaví PC,.... Ovšem v dnešní době už je aj tady více američanů 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
To: 556996324 ... proč by mi to přišlo drahé? Koupím konzoli dejme tomu za 6500 Kč a k tomu monitor, tak to mám za 10 000 Kč. Pro tebe to je třeba drahé, ale pro někoho ne...
Pro ostatní: Neustále váhám, chtěl bych konzoli... ale váhám i PC. PC už jsem si sestavil do seznamu... a cena je okolo 15 200 Kč, ale konzole mi přijde jenom na hry. Já ten PC budu stejnak používat jenom na hry, mám notebook a ten budu používat na práci (dokumenty, škola atd...), ten co mám v podpisu dole
váhám, váhám. Jak jsem pochopil, tedy když vemu konzole. tak s monitorem s reproduktory (stačí asi 2x2W si myslím). Nechci udělat chybu, přemýšlím, že si počkám radši na PS4, tam chybu neudělám... ale nemám moc času, tak si nemůžu dovolit čekat na PS4, kvůli financím. PS3 nebo PC, to je moje téma...
na PS3 jsou ty hry dražší, ale zase PS mi vydrží déle a je tam i internet atd... nevím no.
Pro ostatní: Neustále váhám, chtěl bych konzoli... ale váhám i PC. PC už jsem si sestavil do seznamu... a cena je okolo 15 200 Kč, ale konzole mi přijde jenom na hry. Já ten PC budu stejnak používat jenom na hry, mám notebook a ten budu používat na práci (dokumenty, škola atd...), ten co mám v podpisu dole

- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
PC musíš každý rok obnovovat grafickou kartu na nové hry atd. (jen malý příklad).
Já mám dodnes již několik let v PC nVidii GeForce 8600GT a hry se stím hrají dobře. Akorát u FC3 sem musel razantně snížit rozlišení a detaily

Srovnávat konzole s pc je jako srovnávat američana s čechem. Američan umí každej jen jednu věc, kdežto čech si sám postaví barák, opraví auto, postaví PC,.... Ovšem v dnešní době už je aj tady více američanů
Jo no

PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
Podle me ti PS nevydrzi dele.Vydrzela by dele,pokud by si ji koupil hned,kdyz vyjde.Jako treba ted ps4.To by ti vydrzela treba 5 let,nez bude nova generace.Ale ted uz to takhle brat nemuzes.PS3 uz je na konci zivotnosti.A kdovi,jak dlouho na ni jeste vubec budou vychazet hry.Pak budes muset hrat uz jen starsi kusy.Vem si,ze na PS2 uz se taky davno hry nevydavaji.A stejne dopadne za chvili PS3.
Sel bych radsi do PC.Kdyz koupis ted PC za 15k.Tak ti urcite vydzi dele,jak PS3.
Sel bych radsi do PC.Kdyz koupis ted PC za 15k.Tak ti urcite vydzi dele,jak PS3.
Nevím no, asi půjdu do PC. Ale přece tak až vyjde PS4, mi něříkej že za 2 dny po začátku prodeje PS4 se hry přestanou vyrábět na PS3?! Hry se budou vyrábět na PS3, tak ještě 5 let si myslím já. Tady je ten PC: http://www.czc.cz/gigabyte-gtx-660-ultr ... iqphrvujt4
5let?
To si myslim,ze ne.Za 5 let uz se mozna bude pomalu chystat dalsi generace.Podle me hry budou vychazet tak rok,dva.Kdovi,jestli vubec tak dlouho.U PS2 byl ten prechod taky docela rychlej.Novejsi hry proste uz PS3 nezvladnou a pochybuju,ze kazdou hru budou delat v horsi grafice pro PS3 a v lepsi pro PS4 nejak extra dlouho.

Tu sestavu vem takhle http://www.czc.cz/08j46khl9oglha3t3ejkp3683g/seznam
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Takže stačí na propojení s monitorem HDMI? Vložím HDMI do monitoru a druhý konec HDMI do PS? A pak by to mělo jít, i zvuk (když má reproduktory, monitor)? Díky, toť je zatím vše...
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”