Dobrý den, nějaký ten den mě otravuje sekání videií. Je také pravda, že nedávno jsem si přeinstaloval počítač, ale to bylo zhruba před 3 týdny a 2 týdny mi vše běželo zcela hladce. Ovladače mám nejnovější, Adobe rovněž. Chlazení běží krásně a CPU nejde nad 30% a to jsem vyzkoušel i několik prohlížečů: Aurora, Google Chrome, Firefox, rovněž i přehrávačů v pc.
Problem se projevuje tak, že když si pouštím video (Stažené, nebo z prohlížeče:YT, Steam, apd.) tak se obraz kousne, ale zvuk jde stále dal. Včera jsem se setkal dokonce i s případem, kdy se sekl obraz a zvuk se vrátil o 5 +/- sekund zpět a musel jsem počkat 5 sekund, aby se poté zvuk+obraz setkali a zase vše běžel normalně.
Seky se objevují zhruba 1x během 1 minuty, taková podivnost je rovněž i taková, že když hejbnu kurzorem třeba o pár pixelů nahoru v tom samém přehrávači videa při přehrávání..Mhmmm npř. 1x do 10 sekund, tak se nikdy video nesekne, ale musím stále jak blb hejbat myší a to se mi doopravdy nechce. Seků se také zbavím, když video pausnu a okamžitě odpausnu.
(Hry mi běži zcela normalně, bez seků bez ničeho.)
- Audio: ATI SB600 - HDAC
- Grafika: Nvidia GeForce 9400 GT
+ dodávám: Internet běží normalně, ale tu je vidět, že to problem internetu určitě nebude.
Předem děkuji za jakékoliv rady a odpovědi.
Sekání videií Vyřešeno
Re: Sekání videií
Tak jsem to teda opravil.. Bylo to něco co jsem měl prostě udělat již dříve. Nainstaloval jsem si Avasta a celý počítač jsem projel a našel jsem nakonec jeden malware nazívající se (msdn.exe).. Nakonec jsem i zjistil, že zasekával dokonce i ty hry a to ve stejné situaci, kdy se nehýbalo chvíly s myší.
Pro ty, kteří budou mít stejný problem zkrátka jen radím.. Stáhnout a nainstalovat Avasta a provést dlouhý test. Poté toho zmetka hodit jen do truhly a máte po starostech.
Pro ty, kteří budou mít stejný problem zkrátka jen radím.. Stáhnout a nainstalovat Avasta a provést dlouhý test. Poté toho zmetka hodit jen do truhly a máte po starostech.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iOS Export fotografii a videii
od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 2965
-
od Søren