Konzole vs. PC Vyřešeno
Re: Konzole vs. PC
petr22: Rozhodně s tebou souhlasím. Mám na to stejný názor. Mimochodem,poslal jsem ti PM.
Z konzolí mám poslední dobou koupené PS2, kvůli hrám co jinde nejsou, především japonských. U novějších konzolí už jich moc nevidím. PC se ale zatím nic nevyrovná, už třeba proto, že otevřu grafický editor a připravuji novou grafiku - postupy a články pro zdejší "Rubikovce" ... zkuste to na konzoli

Ono je to ale o tom, ze na konzoli nikdo graficky editor otvirat nepotrebuje.
Konzole neni nahrada PC, konzole je zarizeni urcene primarne na hry. Na kresleni grafiky a psani anonymnich dopisu mu urcite staci jeho stavajici pocitac.
Otazka neni jestli konzoli nebo PC, ale jestli koupit PS3 nebo investovat do noveho pocitace urceneho pouze na hry. To je predmetem dotazu. PS3 stoji 4000 Kc a zarucene na ni pujdou vsechny hry urcene pro PS3.
Konzole neni nahrada PC, konzole je zarizeni urcene primarne na hry. Na kresleni grafiky a psani anonymnich dopisu mu urcite staci jeho stavajici pocitac.
Otazka neni jestli konzoli nebo PC, ale jestli koupit PS3 nebo investovat do noveho pocitace urceneho pouze na hry. To je predmetem dotazu. PS3 stoji 4000 Kc a zarucene na ni pujdou vsechny hry urcene pro PS3.
Otázka je: Konzole vs. PC. Pouze hry tam nevidím, i když o ně jde samozřejmě v první řadě ...
Presneji receno je to konzole, konkretne PS3 vs nove PC za 15 tisic Kc
Ze se jedna pouze o hry podle me definuje samotny dotaz, kdy je jedna z moznosti PS3
Z faktu ze sem uzivatel prispiva usuzuji ze minimalne jeden pocitac uz ma a ze na nem muze delat vsecko co je potreba a na konzoli to nejde.
Ze se jedna pouze o hry podle me definuje samotny dotaz, kdy je jedna z moznosti PS3
Z faktu ze sem uzivatel prispiva usuzuji ze minimalne jeden pocitac uz ma a ze na nem muze delat vsecko co je potreba a na konzoli to nejde.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
/OT
To mě překvapuje, že ještě dneska vychází na PS1 nový hry. Nebo kopatibilita PS1, PS2 a PS3 je tak dokonalá? To že PS3 by mohla umět hry PS1 by mě tolik nepřekvapilo, jako to, že by PS1 zvládla hry na PS3.
Hry se již před pár lety zasekly na DirectX9c a těch pár her co vyžaduje vyšší, bych spočítal na prstech jedný ruky. Takže pokud nebere člověk ohled na grafiku hry
Možná je to jednostranný pohled, ale mě přijde takto:
Je nová hra.
Konzolista - běží, super. Neběží? Musím koupit novou či jinou konzoli.
PC - je moc náročná. Snížím detaily a je to hratelný.
P.S. Na hraní her mě nevyhovuje gamepad.
Z ciste herniho hlediska je urcite lepsi 8 let stara konzol nez 8 let stare PC, protoze na nem si clovek novou hru proste nezahraje, kdezto na konzoli ano.
To mě překvapuje, že ještě dneska vychází na PS1 nový hry. Nebo kopatibilita PS1, PS2 a PS3 je tak dokonalá? To že PS3 by mohla umět hry PS1 by mě tolik nepřekvapilo, jako to, že by PS1 zvládla hry na PS3.
3 roky stara grafika je dneska nepouzitelna jen proto, ze nepodporuje spravnou verzi Direct X
Hry se již před pár lety zasekly na DirectX9c a těch pár her co vyžaduje vyšší, bych spočítal na prstech jedný ruky. Takže pokud nebere člověk ohled na grafiku hry
, tak se dá pustit na 3 roky starý grafice skoro cokoliv. Mě vyhovuje, že si nemusím kupovat konkrétní konzoli, jelikož na jiné ta hra, co chci prostě neběží. Dnešní situace je už o něco lepší a hry většinou vychází na více druhů konzolí.grafika je az to posledni co bych resil
Možná je to jednostranný pohled, ale mě přijde takto:
Je nová hra.
Konzolista - běží, super. Neběží? Musím koupit novou či jinou konzoli.
PC - je moc náročná. Snížím detaily a je to hratelný.
P.S. Na hraní her mě nevyhovuje gamepad.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Psal jsem 8 let starou, ne 18 let starou. I kdyz ano, i na PS stale vychazeji hry.
"Konzolista - běží, super. Neběží? Musím koupit novou či jinou konzoli."
Tohle je treba resit jednou za 8-10 let.
Na konzoli neni nutne pouzivat gamepad, existuje vice ovladacich zarizeni vcetne mysi a klavesnice.
"Konzolista - běží, super. Neběží? Musím koupit novou či jinou konzoli."
Na konzoli neni nutne pouzivat gamepad, existuje vice ovladacich zarizeni vcetne mysi a klavesnice.
Na jednu generaci konzolí vycházejí hry cca 8 let, ovšem stejně ti za 4 roky odejde, takže je to jedno 

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
Tenhle problem byl uz vyresen a predpokladam ze u nextgenu se nebude opakovat.
Pouzita technologie je navic podstatne dal nez v roce 2005 a vykonne komponenty uz netopi jako dobre rozpalena kamna.
Jinak v tuhle chvili je nejhorsi mozna doba na reseni konzole vs PC, protoze znacna cast konzolistuji stoji v predstihu ve fronte na GTA V.
Pouzita technologie je navic podstatne dal nez v roce 2005 a vykonne komponenty uz netopi jako dobre rozpalena kamna.
Jinak v tuhle chvili je nejhorsi mozna doba na reseni konzole vs PC, protoze znacna cast konzolistuji stoji v predstihu ve fronte na GTA V.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže nejsou hry, co vyjdou jen na konzolí daného výrobce?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
I PC ma exkluzivní hry a to mnohem lepší než nějaké Gran Turismo...
U toho GTA V nezbyva nez doufat,ze nam vyjde i na PC
Koupil bych si ho na PS3.Ale co treba cestina?Na PC verzi ji za chvili nekdo neoficialne udela.Ale co PS?Na ty ti nekdo udela kulovy.Takze zase dalsi duvod pro PC.

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”