Bylo to k legalizaci Windowsu.paul27 píše:Tak to opravdu nevim,stahnel jsem ho na netu ale uz nevim kde((
A k čemu byl? Když si ho stáhnul, tak musíš vědět, na co.
Modré okno při startu Windows (vyřešeno) Vyřešeno
No já bych nejdříve tu chybu chtěl lokalizovat a popřípadě odstranit.Pak teprve Bod obnovy.
Takže se podívej do Start/Ovládací panel/Nástroje pro správu/Prohlížeč událostí/ A tam se pokus porovnáním času zapnutí PC vyhledat chybu která by tam měla být zobrazena a kopni ji sem.
Takže se podívej do Start/Ovládací panel/Nástroje pro správu/Prohlížeč událostí/ A tam se pokus porovnáním času zapnutí PC vyhledat chybu která by tam měla být zobrazena a kopni ji sem.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Podle mě je jednoznačný problém ten Legalizátor. Řekl bych, že je to jen nějaký rozes*rač woken.
Bohužel nevím, na jakém principu by měl pracovat a proto bych doporučil jedině reinstal.
Když už chceš zlegalizovat wokna udělej to normální cestou (za peníze) a ne pochybnými programy.
Bohužel nevím, na jakém principu by měl pracovat a proto bych doporučil jedině reinstal.
Když už chceš zlegalizovat wokna udělej to normální cestou (za peníze) a ne pochybnými programy.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si matně vybavuji, že v té nabídce, jak se dostává do nouzáku byla i možnost Zakázat automatické restartování při selhání. 

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Ahoj tak jsem udelal to jak si psal a bylo tam napsano nasledujicí-System udalosti modelu COM+zjistil pri vnitrnim zpracovani chybny navratove kod Hodnota HRESULT byla 8007043C z radku 44v d:/nt/com/com1×/src/evets/tier1/eventsystemobj.ccp.alias75 píše:No já bych nejdříve tu chybu chtěl lokalizovat a popřípadě odstranit.Pak teprve Bod obnovy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1967
-
od Tirpit
Zobrazit poslední příspěvek
13 zář 2024 22:11
-
-
Vyskakovací okno - PC je napaden virem (cv48...) Příloha(y)
od xmarka » 05 bře 2025 18:39 » v Vše ostatní (sw) - 7
- 7573
-
od xmarka
Zobrazit poslední příspěvek
10 bře 2025 22:12
-
-
- 6
- 7840
-
od zeus