PC stůl
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
PC stůl
Ahojky,plánuju výrobu počítačového stolu..S jakým místem bych měl počítat pro bednu?? má samozřejmě větrání zdroje směrem dozadu,+ má nějaké díry po vzduch na levé straně.. Kolik cm bych měl mít okolo místa + jak to udělat vzádu,aby se mi komp nepřehřál?? Díky moc za odpovědi,nevím jesi se to sem hodí,ale snad jo:-)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě se to sem hodí. Řešení pracovního stolu je hrozně individuální a jen málokdo se může pochlubit, že má dostatek místa. Dokud byly děti malé a stačil jim jeden pokoj, měl jsem jako pracovnu místnost, která je dnes pokojem našeho syna. Pravda 2x4metry nic moc, ale byla to obrovská plocha, kde se dalo s místem pro stůl čarovat. Dnes mám k dispozici malý kousek obýváku ohrazený skříněmi, takže užívám plochu asi 1,5x1,5 metru. Zde musím škudlit s každým centimetrem, zvlášť když pracovna neslouží jen hrátkám s počítačem, ale i jako modelářská a elektronická dílna. Malý náhled je na obrázku. Počítač je umístěn tak, aby překážel co nejméně, doražený zádama ke zdi (co dovolí kabely) a lepší chlazení zajišťuje otevřená skříň (kočky do ní již čumáky nestrkají. Poté, co dostaly na rypáky vrtulí přídavného větráku, toho nechaly).
Možná by nebylo od věci, kdyby se tvé téma rozrostlo o stoly ostatních a stalo se tak inspirací mnoha dalším.
Možná by nebylo od věci, kdyby se tvé téma rozrostlo o stoly ostatních a stalo se tak inspirací mnoha dalším.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Kočky do vrtule ... zajímavý. Já jsem kocoura přistihl, že leze ke klávesnici ... kdyby se tu ode mě objevil nějaký nesmyslný příspěvek, tak to nebylo ode mě, ale od kocoura
P.S.: karlos: A kam bys u sebe strčil mou skříň?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30948

P.S.: karlos: A kam bys u sebe strčil mou skříň?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30948

Naposledy upravil(a) X dne 14 srp 2007 10:53, celkem upraveno 1 x.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak tvůj příspěvěk mě opravdu pobavil Karlosi:-D:-D:-D:-D
to X: pro jakou bednu...co máš na mysli?? je to midi tower,taková ta černá klasika od LYNXu..co máš na mysli?? větrání je jak se mříkál,dozadu zdroj, díry do strany... teď mám kompa normálně pod stolem,okolo fůra místa,takže si nemůžu stěžovat...ale u stolu na něj chci udělat nějakou pěknou přihrádku,ne-li skříňku...a potřebuju vědět kolik místa,aby to bylo bezpečné...:-)
to X: pro jakou bednu...co máš na mysli?? je to midi tower,taková ta černá klasika od LYNXu..co máš na mysli?? větrání je jak se mříkál,dozadu zdroj, díry do strany... teď mám kompa normálně pod stolem,okolo fůra místa,takže si nemůžu stěžovat...ale u stolu na něj chci udělat nějakou pěknou přihrádku,ne-li skříňku...a potřebuju vědět kolik místa,aby to bylo bezpečné...:-)
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
karlos: Já jí u sebe v místnosti nemám, sice by se mi tam vešla, ale měl bych tam saunu (PROCESOR: Intel Pentium 4 E, 3.0 GHz, 630, Prescott 2 MB cache L2, 800 MHz FSB, 90 nm, EIST/NX bit, EM64T, HT) a rambajs
Takhle tam mám pěkně tichoučko ... a když ke mně zavítá návštěva, tak zírá na pracovní kout s PC a absolutně bez hluku, se vždy pobavím ... já sám si na to zvykal 14 dní
Jsem se pořád štípal, jestli nespím a musel jsem si kontrolovat, jestli mám PC zapnuté ...

- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13