Zrychlený zvuk s Sound Blaster Live! 24-bit external
Zrychlený zvuk s Sound Blaster Live! 24-bit external
Mám Sound Blaster Live! 24-bit external na USB ta si dělá co chce když nastartuji PC tak chvilku jede všechno jak má, ale po nějaké době začne zvuk blbnout tak že když jsi spusím například muziku tak 3. minutový song je přehranej za cca 10 sekund..všelijakým zkoušením a nastavováním jsem přišel na to že když při spuštěném songu ztlumim a zase pustím Wave rychlost přehrávaní se hodí do normálu.. ale jak mile se přehodí na další song tak je to zase zrychlené a musím zas vypnout / zapnout wave aby to jelo normálně...(nedělá to jen u přehrávané hudby, ale snad ve všech zvucích) někdy se stane že se to po něaké době samo hodí do normalu ale nevydrží to dlouho.. zkoušel jsem nový drivery a software z ofic. stránek.. teď jsem i čerstvě po formátu a furt nic 

OndraP. píše:co ovladače?? novější/starší
novější starší.. no na tuhle zvukovku je snad jen jedna verze driveru.. každopadně mi to dělá to samý jak s ovladačema z CDčka tak s ovladačema staženýma z netu...
Teď třeba kecam s kámošema po skypu a je slyším normálně ale třeba muziku nebo zvuky ve hře (ale jenom některý, a to je zajímavý) tak jsou zrychlený.. já bych to viděl v sample rate nebo jak se tomu nadává k něakým zvukouvkám jsem četl že jsou různé opravy na sample rate ale na mojí jsem nic nenašel..
já bych to viděl ne červa v pc projed antispywerem, antiverem atd. popřípadě sem hoď log z HJT
HijackThis stahneš tady-
http://www.trendsecure.com/por.....ckThis.exe
rozbal do vlastní složky,spusť,klikni na "Do a system scan and save a logfile"
Vygenerovaný texťák zkopíruj sem.
HijackThis stahneš tady-
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
zao píše:já bych to viděl ne červa v pc projed antispywerem, antiverem atd. popřípadě sem hoď log z HJT
HijackThis stahneš tady-
No vzhledem k tomu že jsem čerstvě po formátu... no taky mam teď problém se stahováním přes firefox když stahuju větší soubor tak se to po několika MB sekne..
tady je log
Kód: Vybrat vše
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 21:45:35, on 15.8.2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Creative\SBLive 24-Bit External\Surround Mixer\CTSysVol.exe
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\Go\CTCMSGo.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RCMan.EXE
C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe
C:\Program Files\Common Files\Logitech\KhalShared\KHALMNPR.EXE
C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe
C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\SkypePM.exe
C:\Program Files\Saitek\Software\ProfilerU.exe
C:\Program Files\Saitek\Software\SaiMfd.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\OSDMenu.EXE
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpotdd01.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpohmr08.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpoevm08.exe
C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\Bin\hpoSTS08.exe
C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FIREFOX.EXE
C:\PROGRA~1\Creative\SBLIVE~1\SURROU~1\SurMixer.exe
E:\setup.exe
C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
C:\WINDOWS\system32\MsiExec.exe
C:\DOCUME~1\McDony\LOCALS~1\Temp\MSI217.tmp
C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
C:\WINDOWS\system32\taskmgr.exe
C:\Documents and Settings\McDony\Plocha\tis153engb_eval\setup.exe
C:\Documents and Settings\McDony\Plocha\tis153engb_eval\pcc.exe
C:\WINDOWS\system32\MSIEXEC.EXE
C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Odkazy
O2 - BHO: Podpora odkazu pro Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: flashget urlcatch - {2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7} - C:\Program Files\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: FlashFXP Helper for Internet Explorer - {E5A1691B-D188-4419-AD02-90002030B8EE} - C:\PROGRA~1\FlashFXP\IEFlash.dll
O2 - BHO: FlashGet GetFlash Class - {F156768E-81EF-470C-9057-481BA8380DBA} - C:\Program Files\FlashGet\getflash.dll
O4 - HKLM\..\Run: [CTSysVol] C:\Program Files\Creative\SBLive 24-Bit External\Surround Mixer\CTSysVol.exe /r
O4 - HKLM\..\Run: [SbUsb AudCtrl] RunDll32 sbusbdll.dll,RCMonitor
O4 - HKLM\..\Run: [UpdReg] C:\WINDOWS\UpdReg.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Kernel and Hardware Abstraction Layer] KHALMNPR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Hardware Abstraction Layer] KHALMNPR.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ZoneAlarm Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto
O4 - HKLM\..\Run: [Profiler] C:\Program Files\Saitek\Software\ProfilerU.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SaiMfd] C:\Program Files\Saitek\Software\SaiMfd.exe
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Creative MediaSource Go] C:\Program Files\Creative\MediaSource\Go\CTCMSGo.exe /SCB
O4 - HKCU\..\Run: [RemoteCenter] C:\Program Files\Creative\MediaSource\RemoteControl\RCMan.EXE
O4 - HKCU\..\Run: [Steam] C:\Games\Steam\\Steam.exe -silent
O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Adobe Reader Synchronizer.lnk = C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\AdobeCollabSync.exe
O4 - Global Startup: hp psc 1000 series.lnk = ?
O4 - Global Startup: hpoddt01.exe.lnk = ?
O4 - Global Startup: Logitech SetPoint.lnk = C:\Program Files\Logitech\SetPoint\SetPoint.exe
O8 - Extra context menu item: &Stáhnout &vše FlashGetem - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O8 - Extra context menu item: &Stáhnout FlashGetem - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\Program Files\FlashGet\FlashGet.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\Program Files\FlashGet\FlashGet.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{5AB06F56-D748-4FC8-82BB-0A8E74367FCD}: NameServer = 10.109.255.254,10.109.150.1
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C:\WINDOWS\system32\CTsvcCDA.EXE
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
--
End of file - 6511 bytes
EDIT:nevim nic zlyho v tom nevidim.. naskenoval jsem Ad-Awarem komp ale naslo to jen neaky cookies
No a taky čím dýl mam spuštenej komp tím je to rychlejší.. ted dokocne tří minutovej song je prehranej do 5 sekund

Tady je vzorek (rar 1MB)... je to video po rozbalení má 11MB
Kód: Vybrat vše
http://photo.hostuju.cz/zvuk.rar
X píše:Nemůže to být procesorem? Kdybys měl dvoujádrový, tak u některých her to blbne a jedou rychleji. Nemůže to být taky tenhle případ?
Jo dvoujádrový procesor mám AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4600+ , ale nedělá to jen u her ale při všech zvucích v PC..
A jestli je to tim procesorem.. jak by se to dalo opravit?
EDIT: Stáhnul jsem si sakýsi AMD Dual-Core Optimizer z ofic stránek.. a zatim zvuk maká perfektně.. Snad to tak vydrží..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5594
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11562
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”