Flash
Flash
Zdravím. Mám takový problém. Blbnou mi flash videa, které si chci přehrát na internetu. Pokud si pustím flash video ze stránky, kde je původně umístěno, jako třeba na youtube, tak jde dobře. Ale pokud si z toho youtube zkopíruju ten kód pro umístění toho videa na jiný web a vložím ho na jiný web, tak na tom jiným webu to video prostě nejde. Zobrazí se to video, v tom okně je jen napsáno "loading", ale nenačte se prostě. Zkoušel jsem i klikat na play, ale nic nepomáhá. Takhle mi to blbne i z jiných serverů, třeba divshare.com, takže musí být chyba u mě. Takhle mi to už dělá nějakou dobu
Ale je divný, že mi to dělá jen někde. Někam ten kód vložím a video jde a vložím ho jinám a video nejde. Není třeba chyba v nějakém nastavení? Prosím poraďte. Děkuju

- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??
presne jak rikas je mozne ze treba Opera nebo Firefox nemusi zobrazovat tyhle veci, odstranuji reklamu apod., skusil bych obyc explorer
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
dragon741 píše:presne jak rikas je mozne ze treba Opera nebo Firefox nemusi zobrazovat tyhle veci, odstranuji reklamu apod., skusil bych obyc explorer
no já používám firefox a jde mě v něm vše jak má, ale tak možná to je něco v nastavení, nebo nějaké ovladače (možná i kodeky, ale to asi ne...), no ale určitě bych to vyzkoušel v jiným prohlížeči

No já nevím.., ale myslím, že kdybych neměl ovladače, tak by to zřejmě nešlo vůbec. Používám Internet Explorer 7. Zkoušel jsem to ale i v Mozile, v Opeře a i v nějakých dalších a stejně to blbne. Ale zapoměl jsem, že se mi to občas sdtane i na té původní stránce, kde je to video umístěné. Já to fakt nechápuOndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??

- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viktor.Z píše:No já nevím.., ale myslím, že kdybych neměl ovladače, tak by to zřejmě nešlo vůbec. Používám Internet Explorer 7. Zkoušel jsem to ale i v Mozile, v Opeře a i v nějakých dalších a stejně to blbne. Ale zapoměl jsem, že se mi to občas sdtane i na té původní stránce, kde je to video umístěné. Já to fakt nechápuOndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??
me to taky nekdy dela na youtube chci koukat na video a furt loading a nic, nekdy to zacne az za hodne dlouho, cim to je nevim
No ale mě to dost vadí, páč si chci třeba vkládat flash videa na stránku a ono mi to nejededragon741 píše:Viktor.Z píše:No já nevím.., ale myslím, že kdybych neměl ovladače, tak by to zřejmě nešlo vůbec. Používám Internet Explorer 7. Zkoušel jsem to ale i v Mozile, v Opeře a i v nějakých dalších a stejně to blbne. Ale zapoměl jsem, že se mi to občas sdtane i na té původní stránce, kde je to video umístěné. Já to fakt nechápuOndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??
me to taky nekdy dela na youtube chci koukat na video a furt loading a nic, nekdy to zacne az za hodne dlouho, cim to je nevim

- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OndraP. píše:neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být
myslim ze firewallem to neni urcite ten by na to nemel mit vubec vliv
Tak čím to teda je? Ach jodragon741 píše:OndraP. píše:neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být
myslim ze firewallem to neni urcite ten by na to nemel mit vubec vliv

- dragon741
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Viktor.Z píše:Tak čím to teda je? Ach jodragon741 píše:OndraP. píše:neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být
myslim ze firewallem to neni urcite ten by na to nemel mit vubec vlivJak mi to může někde jít a někde nejít?
jestli ti to nekde JDE tak je to proste "kus od kusu" ja se nekdy na naky videa na youtube taky treba nedostanu nebo to musim skusit zachvili nebo to leze strasne pomalinku, opravdu nemam tuseni cim by to mohlo byt, hod sem link na naky video ktery si nekam dal a nejde ti skusim jestli mi to pude...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3385
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 4847
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3697
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5255
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”