Flash

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Flash

Příspěvekod Viktor.Z » 16 srp 2007 23:38

Zdravím. Mám takový problém. Blbnou mi flash videa, které si chci přehrát na internetu. Pokud si pustím flash video ze stránky, kde je původně umístěno, jako třeba na youtube, tak jde dobře. Ale pokud si z toho youtube zkopíruju ten kód pro umístění toho videa na jiný web a vložím ho na jiný web, tak na tom jiným webu to video prostě nejde. Zobrazí se to video, v tom okně je jen napsáno "loading", ale nenačte se prostě. Zkoušel jsem i klikat na play, ale nic nepomáhá. Takhle mi to blbne i z jiných serverů, třeba divshare.com, takže musí být chyba u mě. Takhle mi to už dělá nějakou dobu :cry: Ale je divný, že mi to dělá jen někde. Někam ten kód vložím a video jde a vložím ho jinám a video nejde. Není třeba chyba v nějakém nastavení? Prosím poraďte. Děkuju

Reklama
OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 16 srp 2007 23:52

co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??

dragon741
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 16 srp 2007 23:56

OndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??

presne jak rikas je mozne ze treba Opera nebo Firefox nemusi zobrazovat tyhle veci, odstranuji reklamu apod., skusil bych obyc explorer
Athlon X2 4800, radeon X1950GT, 2GB DDR2 800MHz , Hdd 160GB

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 00:01

dragon741 píše:presne jak rikas je mozne ze treba Opera nebo Firefox nemusi zobrazovat tyhle veci, odstranuji reklamu apod., skusil bych obyc explorer

no já používám firefox a jde mě v něm vše jak má, ale tak možná to je něco v nastavení, nebo nějaké ovladače (možná i kodeky, ale to asi ne...), no ale určitě bych to vyzkoušel v jiným prohlížeči :wink:

Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Viktor.Z » 17 srp 2007 00:04

OndraP. píše:co nějaké ovladače na to?? máš?? co používáš za prohlížeč?? a v jiným prohlížeči ti to jede??
No já nevím.., ale myslím, že kdybych neměl ovladače, tak by to zřejmě nešlo vůbec. Používám Internet Explorer 7. Zkoušel jsem to ale i v Mozile, v Opeře a i v nějakých dalších a stejně to blbne. Ale zapoměl jsem, že se mi to občas sdtane i na té původní stránce, kde je to video umístěné. Já to fakt nechápu :cry:

dragon741
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 17 srp 2007 00:07

Viktor.Z píše:
No já nevím.., ale myslím, že kdybych neměl ovladače, tak by to zřejmě nešlo vůbec. Používám Internet Explorer 7. Zkoušel jsem to ale i v Mozile, v Opeře a i v nějakých dalších a stejně to blbne. Ale zapoměl jsem, že se mi to občas sdtane i na té původní stránce, kde je to video umístěné. Já to fakt nechápu :cry:

me to taky nekdy dela na youtube chci koukat na video a furt loading a nic, nekdy to zacne az za hodne dlouho, cim to je nevim

Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Viktor.Z » 17 srp 2007 00:09

dragon741 píše:
Viktor.Z píše:

me to taky nekdy dela na youtube chci koukat na video a furt loading a nic, nekdy to zacne az za hodne dlouho, cim to je nevim
No ale mě to dost vadí, páč si chci třeba vkládat flash videa na stránku a ono mi to nejede :cry: Jsem zkoušel i aktualizovat fash player, ale stejně to nepomohlo :cry:

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 00:10

neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být

dragon741
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 17 srp 2007 00:18

OndraP. píše:neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být

myslim ze firewallem to neni urcite ten by na to nemel mit vubec vliv

OndraP.
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod OndraP. » 17 srp 2007 00:21

dragon741 píše:myslim ze firewallem to neni urcite ten by na to nemel mit vubec vliv

no máš pravdu, je to blbost....

teď pro Viktora:
a jak máš rychlej net, jestli to není třeba taky tím... (pomalým připojením)

Viktor.Z
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Viktor.Z » 17 srp 2007 00:22

dragon741 píše:
OndraP. píše:neni to třeba netem, nebo blokování firewallu..?? jinak mě nic jinýho nenapadá, nebo ještě může mít problém ten server kde je to video, ale to je taky blbost, když ti nejede víc videí... taky nevim čím by to teda mohlo být

Tak čím to teda je? Ach jo :-( Jak mi to může někde jít a někde nejít? :cry:

dragon741
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod dragon741 » 17 srp 2007 00:25

Viktor.Z píše:
dragon741 píše:

Tak čím to teda je? Ach jo :-( Jak mi to může někde jít a někde nejít? :cry:

jestli ti to nekde JDE tak je to proste "kus od kusu" ja se nekdy na naky videa na youtube taky treba nedostanu nebo to musim skusit zachvili nebo to leze strasne pomalinku, opravdu nemam tuseni cim by to mohlo byt, hod sem link na naky video ktery si nekam dal a nejde ti skusim jestli mi to pude...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční USB Flash Disk?
    od Dolpi » 01 zář 2024 10:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3385
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 zář 2024 22:17
  • USB flash disk nelze načíst Příloha(y)
    od PARKR » 27 led 2025 15:30 » v Problémy s hardwarem
    35
    4845
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    28 led 2025 17:02
  • Flash disk - soubory nelze přehrát
    od Kincl6 » 18 pro 2024 21:13 » v Vše ostatní (hw)
    3
    3696
    od buchtik Zobrazit poslední příspěvek
    19 pro 2024 12:16
  • Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
    od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw)
    16
    5244
    od šulda Zobrazit poslední příspěvek
    10 lis 2024 23:38

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”