Zdravím,mám takový problém s internetem.Každý měsíc platím 499.-to má být nějakých 25mb/s(asi) .Dneska sem si chtěl stáhnout nějaké soubory a rychlost stahování byla 100kb/s to mi příde nějak málo.WiFi router mám připojený k hlavnímu počítači je to pěkný šunt.A zjistil jsem že když vypojím WiFi router od PC tak WiFi normálně rozvádí internet jako kdyby nic.No zpátky k tomu připojení,mám v domácnosti 3pc a 3mobily měl jsem zapnutý jen muj ntb a hlavní PC a jak jsem psal 100kb/s.Nevíte co je stím ? a jak správně nastavit WiFi router mám to nějak divně udělané.. Děkuji moc za odpověd
//EDIT: Například teď stahuji 3 věci u jedné mám 400kb/s u druhé 10kb/s a u poslední se to vždy nějak zastaví a píše to 0,1kb/s tak to opravdu nevím..
Problém s internetem
Re: Problém s internetem
Všechno zavři, vypni všechny PC a mobily, aby to nežralo internet a udělej screen z speedtest.net .
-
- Pohlaví:
Co to je hlavní PC? Ty máš přiveden internet do PC a pak teprve do routeru?
Například teď se mi to stahování zrušilo.
Ale píše mi to 2mb/s což nechápu když mám jen 500kb/s
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Říj 2013 21:39) ---
Ne,do routeru WiFi mám kabel s internetem a ten kabel vede do PC který je u routeru neboli Hl.PC a WiFi mám bezdrátově do ostatních notesů a mobilů
Ale píše mi to 2mb/s což nechápu když mám jen 500kb/s
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Říj 2013 21:39) ---
ITCrowd píše:Co to je hlavní PC? Ty máš přiveden internet do PC a pak teprve do routeru?
Ne,do routeru WiFi mám kabel s internetem a ten kabel vede do PC který je u routeru neboli Hl.PC a WiFi mám bezdrátově do ostatních notesů a mobilů
-
- Pohlaví:
Pokud chceš radu, tak budeš reagovat na naše podněty a psát cos zkusil a jak to dopadlo. Jinak se stěžuj na lampárně a posílej tam screenů kolik chceš.
Tak jo :) a o co jde ? 

-
- Pohlaví:
Mno, šlo o to, že jsi nereagoval na dotaz (až v doplnění). Nejdřív bych zkusil odpojit router a dát počítač napřímo. Na něm spustit speedtest. Pokud bude pořád málo, pak je to dotaz na providera.
Děkuji moc zkusím
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4626
-
od meda2016