ahoj prosim vas,chci se zeptat, ve zdroji mám integrovaný větráček, který je na pevno pájnutý k jeho desce. problém je ten, že se mi tento větráček rozbil a vydává velmi divné zvuky a je hrozně hlasitý. Chci se zeptat, kdyby jsem oba dva dratky, které k tomu vedou přestřihla, do zdroje byc hsi vyvrtala díru a napojila bych tam koupený větraček s normálním vyvodem na zakladní desku.chci se zeptat, jestli by se to třeba nezkratovalo a celý zdroj nešel do haje.
Děkuji předem za odpověd a omlouvám pokud jsou v tom některé
nesrozumitelné výrazy a pokud neco nepocjopite.Bohužel nejsem profík
A nechceš si koupit nový zdroj? Nejsou zas tak drahý.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
no jestli prestrihnes dratky tak by se nic stat nemelo, zdroj musi mit funkcni vetrak jinak odejde, dobry by si bylo skontrolovat jestli novy vetrak ma alespon stejny vykon jako stary aby bylo zajisteno kvalitni chlazeni, ten vetrak pak napajej rovnou na ty prestrizeny dratky(jestli sem dobre pochopil tak nejdou vyndat sou pripajeny ke zdroji) a nepripojuj ho extra na zakladovku je to zbytecny a bude to fungovat podle me bezproblemu
mike007 píše:A nechceš si koupit nový zdroj? Nejsou zas tak drahý.
no ono zalezi co to tam ma za zdroj, ono 450W a vice zase tak levny neni a zalezi na znacce, ale jestli je tam neco nizsiho 250W a podobne tak to opravdu neni tak hrozne
Vzhledem k tomu,že tvůj zdroj zřejmě neměl termoregulaci ventilátoru,je jedno na co ho zapojíš.Spíš bych ho napojil na molex konektor aby jel stále naplno.Ale nový zdroj by byla lepší volba.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Nic nevrtej kup stejný typ ventilátoru a připoj ho na původní dráty třeba "čokoládou" pokud nemáš páječku, samozřejmě musíš dodržet barvy drátů... červený na červený, černý na černý...
bastlení miluju ( můj web je toho důkazem), ale přeci jenom bych doporučoval nový zdroj.
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Dobře.Děkuji.Nějak si snad poradím.Chci si koupit tedle větrák http://eshop.bscom.cz/DetailPage.asp?DP ... d=18848694 od přítele vím že je velice tichý. Při nižších otáčkách není ani slyšet. Pro mě bylo hlavní to s těma přestřiženýma drátama aby to pak jelo. No...zdroj je to 200 W:) Vím že je jednodušší si koupit novej ale problém je že nevím jak ho zapojit aby šel proud a všecko tam kam má. jinak děkuji za odpověd
Zdravím pred rokom cca možno aj dlhšie som mal problém s PC pokazený zdroj odpálil aj jednu RAM. červená je zla, tu som nevedel zohnať tam som kúpil tu čiernu coz mala sedieť avšak PC po určitom čase vytuhne úplne zamrzne a pomôže len reštart....
Poslední příspěvek
Slot je dobrý.. Dokonca ta nova čierna patriot ramka funguje aj v jednom aj v druhom slote.. Ale akonáhle tam nacvaknem aj druhu patriotku čiernu mal som ju na skúšku tak čierny obraz iba.
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku