Problém - nelze zapnout auto - protect

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

stenly
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Problém - nelze zapnout auto - protect

Příspěvekod stenly » 18 srp 2007 08:56

Zdravím. Mám problém s nortonem. Včera se objevila hláška "chyba v auto-protect". Antivir nelze vůbec zapnout. Zkoušel jsem různé aktualizace ale nic. Nástroj oprava vždy udělá aktualizaci ale nic se nezmění. Může mi prosím někdo poradit?

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 18 srp 2007 09:27

Máš ho koupený? Pokud ne, je možná "odstavený" ... případně zkus odinstalovat a znovu nainstalovat ...

stenly
nováček
Stav:

Příspěvekod stenly » 18 srp 2007 09:37

Koupil jsem ho s notebookem. Je to testovací verze na 60 dnů. Zbývá ještě 13 a doteď fungoval perfektně. Zkusím si s tím ještě pohrát, ale asi to opravdu odinstaluju.

stenly
nováček
Stav:

Příspěvekod stenly » 18 srp 2007 09:37

Koupil jsem ho s notebookem. Je to testovací verze na 60 dnů. Zbývá ještě 13 a doteď fungoval perfektně. Zkusím si s tím ještě pohrát, ale asi to opravdu odinstaluju.

guest

Příspěvekod guest » 18 srp 2007 10:22

Přeinstalovat a pročistit registry. Pak by to mělo nabídnout aktualizace a zobrazit aktuální čas do konce. Tyhle trialy jsou na 2 věci... Pokud si je pak nekoupíš, tak akorát zaneřáděj PC. Je to takovej drsnej způsob reklamy. :evil:

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”