Prosím o kontrolu logu, díky. Vyřešeno
Re: Prosím o kontrolu logu, díky.
combofix nelze spustit.......
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co to píše? Případně jej vyzkoušej v nouzovém režimu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Píše : ComboFix is not meant to run in ´Compalibility Mode´. The program shall now exit.
Při spouštění jsem zkoušel jak zaplý tak vyplý Avast i firewall.
Při spouštění jsem zkoušel jak zaplý tak vyplý Avast i firewall.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
ComboFix se odinstaluje takto:
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
Vyčisti systém CCleanerem
Stáhni si OTC
na plochu. Poklepej na něj. Potom klikni na Clean up!.
Restartuj PC , pokud Ti bude doporučeno.
Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
Start-Spustit a zadej ComboFix /Uninstall
Vyčisti systém CCleanerem
Stáhni si OTC
na plochu. Poklepej na něj. Potom klikni na Clean up!.
Restartuj PC , pokud Ti bude doporučeno.
Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
jaro díky moc za ochotu, ale rozhodl jsem se ze problem vyresim použitím hp recovery a obnovím pc do továrního stavu, protože komplikace s pc nastaly až po aktualizaci na w8.1, nechám tam w8 a bude....
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, v tom případě můžeš téma označit za vyřešené klikem na zelenou fajku vpravo nahoře
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner