Dobrý den, mám dotaz. Jde zablokovat v routeru minecraft? Už mě se*re jak to stále hrajou mí 8-letí bratři a zpomalují mi tím net že se mi načítá youtube půl minuty a HD video se pořád načítá. Když to vypnout, jó, to je rychlost! Už mě to fakt začíná sr*át. V kompu jim to asi nezablokuju protože by hned řvali, zato když to zablokuju v routeru, svedu to na výpadek serveru. Seznam IP adres seženu.
OT: Toto je i odpověď pro ty, co mě nesnášejí protože nesnáším minecraft. Teď už víte proč. Když jedou 5 hodin denně zvuky kopání kostiček a expení, tak mi z toho už večer fakt je*be. Do toho ještě ta připos*raná hudba.
Sorry za sprosté výrazy, ale když jsem naštvaný, tak to prostě jinak nejde!
Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ? Vyřešeno
Re: Jak zablokovat v routeru Minecraft (multiplayer) ?
to nejde nastavit v routeru. Vypoj jim kabel 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2013 16:01) ---
oni hrají multi player ?

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2013 16:01) ---
oni hrají multi player ?
Jsme na tom s majnkrafdem asi stejně ... Teoreticky by to šlo... Zablokovat UDP a TCP Porty, serverů na který se připojujou .... Ale nemám potuchy jaký porty ty servery maj ani jak to pořádně udělat ... ALE MYSLÍM ŽE TADY CESTA VEDE ....
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

ale on přes jeho počítač nic blokovat nemuže a ani to nejde
Jen jim to zablokuj :)
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk
může se napojit do administrace sítě ....
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

Nebo jim zařiď ban či sluchátka.. 
Odesláno z mého GT-I9070

Odesláno z mého GT-I9070
michalxl99: Maj WiFi. Jo, hrajou MP
HugeNigga: Snad to nějak půjde, když si představím že to budu poslouchat nejméně další 4 roky než dostanou rozum se mi dělá zle. Nejvíc mě štve ten zpomalený net. Na dveře si nalepím 10cm molitanu.
Trongix: No a jak jako?
Denis V.: Sluchátka maj, ale ty bohužel ten net nevyřeší. A stejně je nepoužívají. Ban fakt nevím jak jím zařídit, najdou si nový server. Stáhli si nějaký IP list kde je asi 300 serverů
HugeNigga: Snad to nějak půjde, když si představím že to budu poslouchat nejméně další 4 roky než dostanou rozum se mi dělá zle. Nejvíc mě štve ten zpomalený net. Na dveře si nalepím 10cm molitanu.
Trongix: No a jak jako?
Denis V.: Sluchátka maj, ale ty bohužel ten net nevyřeší. A stejně je nepoužívají. Ban fakt nevím jak jím zařídit, najdou si nový server. Stáhli si nějaký IP list kde je asi 300 serverů

Tak předně by bylo dobrý vědět, na jakém routeru to chceš nastavovat.
Napadá mě víc způsobů, ale nebudu je rozepisovat, dokuď neznám ten router.
Napadá mě víc způsobů, ale nebudu je rozepisovat, dokuď neznám ten router.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
A Firewall nastavení v routeru jestli tam je?? Měl by tam být filtr... Sice je to otrava 300 adres jednu po druhé ale snad pomůže 

Je, ale hodně základní a nejdou tam přidat adresy, alespoň nic nevidím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1723
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12