poradte se zapojenim zvuku
-
- Pohlaví:
Re: poradte se zapojenim zvuku
Tak co vlastně připojuješ. Kolik reproduktorů. Nebo na ně dej odkaz.
BS: Promiň, ale je hned prvním příspěvku 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
No jo, já zpravidla na odkazy neklikám. Ale píšou tam
To tedy bude 3x3,5 jack. Co se píše v návodu k TV? Hledal jsem na webu, ale nenašel.
Připojení:
3,5mm stereo jack
Výstup na sluchátka: 3,5mm stereo jack
To tedy bude 3x3,5 jack. Co se píše v návodu k TV? Hledal jsem na webu, ale nenašel.
v navodu neni nic,je uplne k hovno,je tam jak tv zapnout a zapojit hlavni kabely ale k audiu nic
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Bez sance...
The X-530's only audio inputs are the three analog miniplugs required to connect the speakers to a 5.1-channel PC sound card. Unlike some models, the X-530 doesn't have digital inputs or a jack for connecting a music source such as an iPod.
The X-530's only audio inputs are the three analog miniplugs required to connect the speakers to a 5.1-channel PC sound card. Unlike some models, the X-530 doesn't have digital inputs or a jack for connecting a music source such as an iPod.
muzes psat cesky?
julesteam píše:v navodu neni nic,je uplne k hovno,je tam jak tv zapnout a zapojit hlavni kabely ale k audiu nic
V návodu není hovno, v návodu je uveden jack na sluchátka a pak optický digitální výstup. To úplně stačí, jen musí člověk vědět, jak to připojit

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
no to prave ze nevim 

Google 
Promiň, ale mám to snad za Tebe hledat já?

Promiň, ale mám to snad za Tebe hledat já?

-
- Pohlaví:
Podle mne budeš potřebovat nějaké domácí kino a k tomu ty 5.1 připojíš.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Potrebujes nieco co bude robit zvukovu kartu.
Napriklad zosilovac s prislusnymi vystupmi na cinchoch pre kazdy kanal.
Potom uz staci len kablova redukcia.
Podstatny je ten zosilovac.
Napriklad zosilovac s prislusnymi vystupmi na cinchoch pre kazdy kanal.
Potom uz staci len kablova redukcia.
Podstatny je ten zosilovac.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”