Tady je neco k tematu.By me zajimalo,co byste na to rekli.Kdo ma cas.Mrknete se.Dobrej dokument.
http://www.youtube.com/watch?v=3bWTJiDZPUU
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 4
"Volná Energie"
Re: "Volná Energie"
Zhlédl jsem celé. Říkají, že stačí 3 roky počkat a dočkáme se. Video je dáno na YouTube v roce 2013, ale český dabing je z roku 2003, video je nejspíš ještě starší, dle 5 a 1/4 palcové mechaniky v PC ve videu ... tedy jsme se nedočkali.
No, co si tak vzpomínám na předpovědi, které hlásaly "nejbližší budoucnost", tak už bysme měli mít dávno auta poháněná jaderným reaktorem, pracovat dva dny v týdnu, na dovolenou létat na Měsíc, o tom že do roku 2000 vymýtíme všechny nemoci a do dvaceti let se budeme mít jako na Západě (tedy pokud tím nebyla myšlena nezaměstnanost, bezdomovci a vysoká míra zadlužení, to by potom odpovídalo) snad ani nestojí za to mluvit.
A patent na motor poháněný vodou utajuje americká armáda od První světové války, takže asi tak. Věřit těmhle prorokům je stejné jako věřit třeba jehovistům.
A patent na motor poháněný vodou utajuje americká armáda od První světové války, takže asi tak. Věřit těmhle prorokům je stejné jako věřit třeba jehovistům.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
X:
Tady ani tak nejde o to,ze sme se toho nedockali.Nejspis ani nedockame.Ropni giganti a vlady nic takoveho nemuzou dopustit.
Spis jde o to,jestli je to vazne pravda a jestli to funguje.Takove zarizeni by byla naprosta revoluce.Ale jak rikam.Asi to neklapne
Tady ani tak nejde o to,ze sme se toho nedockali.Nejspis ani nedockame.Ropni giganti a vlady nic takoveho nemuzou dopustit.
Spis jde o to,jestli je to vazne pravda a jestli to funguje.Takove zarizeni by byla naprosta revoluce.Ale jak rikam.Asi to neklapne
-
d1amond
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:

- Stav:
Že voda skrývá obrovské množství energie, kterou lze získat (deuterium), víme už dávno. Problém je, že nám příroda klade velké překážky, jak toho dosáhnout.
Z toho úvodního příspěvku, nemyslel volnou energií něco podobného, čemu mi dnes říkáme temná hmota? Protože té je podle všeho Vesmír plný.
Z toho úvodního příspěvku, nemyslel volnou energií něco podobného, čemu mi dnes říkáme temná hmota? Protože té je podle všeho Vesmír plný.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Patent na motor pohaneny vodou nikdo neutajuje, to rika pouze oblibena konspiracni teorie. Naopak, muze si ho postavit kazdy.
Ma to pouze jediny problem: motor pohaneny benzinem je mnohonasobne levnejsi jak na konstrukci, tak na provoz.
Auta pohanena jadernym reaktorem byla vseobecne zamitnuta nekdy kolem roku 1950, kdyz se ukazalo ze nelze zkonstruovat bezpecny jaderny reaktor.
Ma to pouze jediny problem: motor pohaneny benzinem je mnohonasobne levnejsi jak na konstrukci, tak na provoz.
Auta pohanena jadernym reaktorem byla vseobecne zamitnuta nekdy kolem roku 1950, kdyz se ukazalo ze nelze zkonstruovat bezpecny jaderny reaktor.
někde jsem vyděl něco o volné energii. Jak si spomínám tak k plynovým bombám jsou přivařeny tiče (Nesmí tam unikat plyn !). Jsou upevněny na nějakém držáku a svítí na ně reflektory. Pomalu se to otáčí ale je to na nic.
Tím chceš říct že to otáčení vyrobí více energie než spotřebujou ty reflektory ? 
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
to ne 
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:

- Stav:
X píše:Zhlédl jsem celé. Říkají, že stačí 3 roky počkat a dočkáme se. Video je dáno na YouTube v roce 2013, ale český dabing je z roku 2003, video je nejspíš ještě starší, dle 5 a 1/4 palcové mechaniky v PC ve videu ... tedy jsme se nedočkali.
Neměl jsem sílu to shlédnout celé, vzdal jsem to asi po pěti minutách. Tímto děkuji X za ujištění, že jsem o nic nepřišel.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Petr22:
Atomova energie na pohon v budoucnu treba nebude tak nerealna
http://vtm.e15.cz/proc-jeste-nejezdime-na-thorium
Atomova energie na pohon v budoucnu treba nebude tak nerealna
http://vtm.e15.cz/proc-jeste-nejezdime-na-thorium
Jelikož si myslím, že určitá část z New World Order je pravda, tak si nemyslím, že by snad šejkové a ropní magnáti nechali projít něco takového jako motor na vodu jen tak.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”