NOD 32 a xp sp2

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

tomasssek
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

NOD 32 a xp sp2

Příspěvekod tomasssek » 04 zář 2007 19:01

nainstaloval sem si service pack 2, mám originální windows. před tím mi na sp1 nod 32 běžel v pohodě ale po instalaci mi to píše že je rezidentní ochrana vypnutá a za boha nejde zapnout. v centru zabezbečení to hlásí že je nod vypnutý ale on nejde zapnout. mám ho už 3 měsíce - dostal sem ho už s internetem a nechtělo to ani žádnou registraci - aktualizoval se sám ale ted mi to vyhazuje takovou chybu
může někdo pomoct pls?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 04 zář 2007 20:12

a nebude to tím že to byla trial verze s platností 30 dní a ta už uplynula?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

tomasssek
nováček
Stav:

Příspěvekod tomasssek » 05 zář 2007 15:43

nn mám to už přes 2 měsíce a ani jednou to nebekalo že už to mám dlouho nebo tak něco...

paul27
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod paul27 » 05 zář 2007 15:51

A je to vůbec v NODu? Podívej se do správce úloh, jestli běží jeho procesy. Nebo pošli log z HiJackThisu a podívá se na to někdo ze zdejších pomocníků. Občas se stane, že centrum zabezpečení chybně hlásí.

guest

Příspěvekod guest » 05 zář 2007 16:35

Pokud jsi instaloval SP2 už na NOD, pak by nejspíš pomohla přeinstalace NODu. Nejprve ho odinstaluj, potom z Program Files odstraň složku Eset a po restartu znova nainstaluj NOD. Občas se mi NOD taky takhle sesype.

tomasssek
nováček
Stav:

Příspěvekod tomasssek » 06 zář 2007 15:43

jj moc dík ted už to valí v pohodě

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”