Wifi router - při zapnuté Wifi je net přes kabel pomalejší
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Wifi router - při zapnuté Wifi je net přes kabel pomalejší
Dobrý den mam modem s o2 A mam na něho zaplý stolní pc přes kabel. Mám také zaplou wif ale mam ji zabespečenou heslem. Ale zdá se mi že muj stolní pc se nak spomalil zjistil jsem to když sem stahoval film tak to trvalo selší dobu.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 18 pro 2013 17:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: wifi
A to nám oznamuješ, nebo potřebuješ něco poradit? Z tvého příspěvku není zřejmé, v čem vidíš vadu.
Kromě toho je načase, aby sis přečetl Pravidla a seznámil se s tím, jak má vypadat nadpis vlákna
Kromě toho je načase, aby sis přečetl Pravidla a seznámil se s tím, jak má vypadat nadpis vlákna

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Napsal sem když mám zaplou wifi sit tak se muj stolní počítač spomalil je to běžné?
Ano, je to běžné, protože Tvůj router musí najednou "nakrmit" místo jednoho hned dva přístroje, takže stahování Ti pochopitelně jede menší rychlostí, odhadem tak dvoutřetinovo, takže stahování filmu Ti může trvat cca o polovinu déle, než bez připojeného ntb.
Ale v Tvém prvním příspěvku tahle otázka vůbec není, zkus si ho přečíst pořádně
Ale v Tvém prvním příspěvku tahle otázka vůbec není, zkus si ho přečíst pořádně

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Ale wifi jsem jestě nepoužil jen přes kabel používám internet. Tak jak je to možný že se mi pc spomalilo.Nikdo na mě nemuže být napojený mam sít wifi zabespečenou heslem.
Leze to z Tebe jak z chlupaté deky. To vše jsi měl napsat v prvním příspěvku, já to tam nevyčetl. A nevyčetl jsem tam ještě další věci, např. kdy se Ti PC zpomalil - až pozapojení O2 modemu, nebo po nakonfigurování Wifi a jejím zapnutí? Co vlastně tomu zpomalení PC bezprostředně předcházelo, tedy co jsi těsně předtím z PC dělal, cos měnil, upravoval, přeinstaloval nebo nově instaloval, doplňoval, připojoval?
Z vody se vařit nedá a křišťálovou kouli mám zrovna na běžné údržbě v servisu KK (rozuměj Křišťálových Koulí).
Z vody se vařit nedá a křišťálovou kouli mám zrovna na běžné údržbě v servisu KK (rozuměj Křišťálových Koulí).
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Wifi router - při zapnuté Wifi je net přes kabel pomalej
po nakonfigurování Wifi a jejím zapnutí se PC spomalilo i když sem wifi nepoužil.
Podle mě je to možné, ale nic nedáš za to, když se zeptáš odborníků od "kyslíku" jak se na Tvůj problém dívají oni. Myslím, že líp Ti to nikdo neřekne.
zeus: Jo, blbě jsem ten výraz použil, z vody se vařit dá, a tak podobně jsem ho měl i použít
zeus: Jo, blbě jsem ten výraz použil, z vody se vařit dá, a tak podobně jsem ho měl i použít

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen by mne zajímalo proč máš WiFi zapnuté, když jej nepoužíváš.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Jen sem si daval heslo k wifi mezi tim jsem stahoval fil a ouha net byl pomalejší
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5253
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:58