Vymena modemu
Vymena modemu
Ahojte, dnes som si kupil novy modem TP- Link td-w8951nb a vymenil som ha za stary dsl-2641r ale pri inštalacii mi stale vyhadzuje nejaku chybu s WAN vie mi niekto poradiť? či nahodou netreba nejako odinštalovať stary modem aby potom ten novy mohol zaujať jeho poziciu alebo čo no fakt neviem si už rady dik za odpoveď :)
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vymena modemu
No za 1. přečti si návod 2. ta chyba má nějaké označení ne ? nebo ti tam rovnou napíše co je blbě... 3. dal jsi sem opravdu hodně informací takže mužem jen hádat.... (já hádám blbé zapojení kabelů..)
no podla navodu som to robil a nič, ešte pozriem ake ma ta chyba označenie a kable su dobre lebo na nich funguje zapojenie modemu dsl-2641r a ano vymenil som všetky kable za stare :)
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá takže jen pro upřesnění> kabel co jde z telefonu nebo jak to máš napojíš na ten samostatnej (WAN zdířku) pak napojíš kabel lan do jednoho z těch 4 a připojíš do pc (plus napájecí.. pokud má tlačítko na zapnutí tak zapnout :) ) poté asi pro tebe jednoduší cesta vložit do pc CD které tě samo provede nastavením routru (modemu)
a a vtej inštalacii z CD mi v poslednom kroku vyhodi error že je čosi s WAN aj keď som udaje zadal spravne
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak zkusit manuální nastavení přes prohlížeč (bez základní znalosti AJ to bude těžké..)
aj to som už skusil podľa navodu a stale nič už neviem čo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 6479
-
od flakyr
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 09:27
-
- 2
- 2159
-
od viktorsavo
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4272
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 4818
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10935
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-