Já jen srším problémy.

nedávno jsem měl problém s ramkamy.. ted zase se zapínáním pc..
vždy jsem musel pc zapnout kvuli nějákýmu trinity . tak že sem po ukázání názvu motherboardu zmáčkl F11 a vybral HDD aby se mi zapl pc...
ještě tam byla na výběr mechanika, a ten trinity.
---
jenomže. dnes sem zapl pc z režimu hibernace,a pc se mi nerozjel.. ukázalo mi to černou obrazovku a tu čárku jak pro pssaní.
vypl jsem to tedy a zapnul znovu.
ale F8 mi nefungovalo ani předtím takže nemužu do biosu nebo jak to je.
tudíž mám na výběr jen F11 a tam ty tři věci...
jo a když sem normálně zapl pc a vybral HDD tak tak se mi ukázalo ja kse windows načítá ale do chvíle - spuštení windows. ani ty barvy jak tam lítaj se neukázaly .. prostě jen spouštění windows a nic jiného.
ani obnova pc nefungovala .. prostě to napsalo že to schromažduje data a freez.. nic víc.. prostě zmrzl.
tak sem se rozhodl k poslednímu krokku a to přeinstalovat windows 7 ultimate 64x .
No jo... jenomže ani to nešlo . pač když sem disk vložil do mechaniky, a vybral DVD přes to F11 tak se mi normálně ukázalo že se načítají ty soubory.. potom že mam stisknout lib. klávesu ( pro mě enter)
ukázalo se mi Starting Windows ale zase freeze. prostě se mi nechce absolutně načíst pc.. jak z dvd tak z ničeho.... USB porty všechny volný až na keyboard.
napadlo mě tedy že v tom muže být zkrat... ale jedině tak v motherboardu-teda v základový desce , a nebo v HDD co myslíte??
-----
ale jak muže být chyba v základový desce když se procesor točí a funguje, a stejně tak i grafická karta , usb porty také fungují a mechanika taky vše jede jak má... ale prostě nejsem si jistý .. nechci koupiit HDD a zjistit že je chyba jinde...
...
co si o tom myslíte?? děkuji za absolutně všechny rady. (se ztrátou dat se už běják smířím).
S pozdravem Jakub