defragmentace disku
defragmentace disku
Při spuštění programu pro defragmentaci disku způsobem - systémové nástroje - příslušenství - defragmentace se mi od jisté doby u diskové jednotky d: vypíše, že mám spustit chkdsk /f. Po jeho spuštění se objeví zpráva, že svazek je používán a chce povolit jeho odpojení. U disku c: se hláška nevyskytuje. Prosím někoho o radu co s tím. Děkuji
kony
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus to programem O&O Defrag nebo jak už bylo řečeno v nouzovém režimu.Po restartu přidrž F8.
link http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... oo-defrag/
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Marfy píše:Zkus to programem O&O Defrag nebo jak už bylo řečeno v nouzovém režimu.Po restartu přidrž F8.
V nouzovém režimu to taky nejde. O&O Defrag jsem měla poslední měsíc, ale byla to trial verse a skončila.
Skusila jsem nainstalovat "Auslogics Disk Defrag". Ten jede, tak to nechám asi tak. Díky
kony
Myloš píše:Zkusilas to taky v nouzovém režimu?
V nouzovém režimu to taky nejde. Disk mám rozdělený na c:, kde je pouze systém a d:, kde mám jen svoje data. Defragmentace pod Windows jde udělat jen pro c:. Disk d: nejde ani v nouzovém režimu. Defragmentovat
můžu jen zvlášť doinstalovaným programem. Díky za odpověď.
kony
Re: defragmentace disku
Start - Spustit - chkdsk /f - v černém okně napíšu písmeno "a" a klepnu na Enter.kony píše:že mám spustit chkdsk /f. Po jeho spuštění se objeví zpráva, že svazek je používán a chce povolit jeho odpojení.
Re: defragmentace disku
krtenek píše:Start - Spustit - chkdsk /f - v černém okně napíšu písmeno "a" a klepnu na Enter.kony píše:že mám spustit chkdsk /f. Po jeho spuštění se objeví zpráva, že svazek je používán a chce povolit jeho odpojení.
Mě nešlo o návod, jak se spustí chkdsk, ale o to, jestli se odpojí jen na tu defragmentaci, a hlavně proč
tento stav vůbec vznikl. Ale v každém případě díky za odpověď.
kony
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1929
-
od Jirka88
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3140
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 20:58
-
-
- 8
- 3120
-
od sabrik