Zdravím komunitu,
mám drobný problém, který nevadí, když se nevyřeší. Jak již velmi neobratně píši v titulku, začíná mi líst na nervy roztáčející se optická mechanika (v notebooku) při při probouzení windows ze spánku. Jde to nějak vyřešit? Proč se to děje? Není přeci žádný důvod a zakazovat zařízení je velmi nepraktické. Nevím, jestli mám doplnit nějaké informace, nemyslím si, že je to specifický problém. Používám Windows 8 (dělávalo to i na7), s linuxem není problém...
Děkuji za odpověď,
kubakoumak
/úprava názvu - neodpovídal obsahu příspěvku
//mmmartin
Opt. mechanika při probuzení win ze spánku točí.*
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Opt. mechanika při probuzení win ze spánku točí.*
Ještě jsem se nesetkal s mechanikou CD/DVD, která se roztočí bez vloženého CD/DVD. Takže nenechávat v mechanice žádné medium. Jinak je mechanika plně funkční?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Je to normalni, system obnovuje obsah vsech disku, tudiz kdyz je v mechanice medium, musi se roztocit. Kdyys vyndas medium, tak to delat nebude.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Hm... Mechanika je plně funkční, nic v ní není. Regulérně se na pár vteřin roztočí a pak je slyšet jakési doražení (zřejmě čtecí hlavy). žádné problémy to nedělá, jen že by se to prostě nemuselo dít 

Bohužel muselo, systém kontroluje při spuštění všechny součásti a tohle je součást kontroly 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 7617
-
od StOrKcZ
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 18:52