OFFICO 2003
OFFICO 2003
JE součastiv Offico 2003 FRONT Page? dik 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Frontpage NENI soucasti Office 2003 mam origos a tam neni...musis si ho sehnat zvlast
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ježíš na co chceš ten šílenej program frontpage, který vytváří prasácký html kód? Je mnoho jiných, lepších wisiwyg programů pro vizuální tvorbu webových stránek...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jen pro upřesnění. Frontpage je součástí Office, ale office premium.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
mike007 píše:ježíš na co chceš ten šílenej program frontpage, který vytváří prasácký html kód? Je mnoho jiných, lepších wisiwyg programů pro vizuální tvorbu webových stránek...
1) Nevím, co s tím má společného Ježíš
2) Neodpovídáš na otázku
3) Fakticky šílenej program? Dušan Janovský (aka Yuhů), autor fenomenálních stránek Jak psát web píše:
[url=http://www.jakpsatweb.cz/frontpage/]Je dobré poznamenat, že zdaleka ne každý tvrdí, že FrontPage je dobrý program. Já si myslím, že jako editor pro stavbu vzhledu a kódu stránek je FrontPage příšerný a zoufalý, ale co se týká každodenní práce s textem a výstavby obsahu webu, FP naprosto nemá konkurenci.
[/url]
Takže buď té lásky a zklidni hormon.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a jéjé, milovník frontpage se ozval
1) Ježíš s tím díky bohu nic společného nemá
2) Otázka zněla : "JE součastiv Offico 2003 FRONT Page? dik" Já odpověděl : "Frontpage je součástí Office, ale office premium."
3) Ano, šílenej program. Zjistil sis kdypak ten článek byl napsaný? V té době byl frontpage ještě tak trochu "obdivován". Dnes začínající kóder ví, že od frontpage má dát ruce stranou a sáhnout raději po Dreamweaveru nebo nějakém jiném vizuálním editoru či raději se naučit psát stránky ručně.
Buď té lásky a příště TY odpověz na otázku a neser se do jiných uživatelů, kteří se snaží poradit.
//Buď té lásky a zklidni své emoce. Víš sám moc dobře, že tvá první reakce nebyla zrovna "košér" radou. Bylo to víc než co jiného, uchechtnutí nad "stupiditou" druhého. Mnohem lepší by bylo, bez emocí vysvětlit v čem je jeden program špatný a doporučit jiný, lepší. Za to, že tě na to Myloš upozornil si jistě nezaslouží urážky. Všichni se snažíme pomáhat druhým, dělejme to ale slušně a jako tým. Děkuji
//Karlos

1) Ježíš s tím díky bohu nic společného nemá
2) Otázka zněla : "JE součastiv Offico 2003 FRONT Page? dik" Já odpověděl : "Frontpage je součástí Office, ale office premium."
3) Ano, šílenej program. Zjistil sis kdypak ten článek byl napsaný? V té době byl frontpage ještě tak trochu "obdivován". Dnes začínající kóder ví, že od frontpage má dát ruce stranou a sáhnout raději po Dreamweaveru nebo nějakém jiném vizuálním editoru či raději se naučit psát stránky ručně.
Buď té lásky a příště TY odpověz na otázku a neser se do jiných uživatelů, kteří se snaží poradit.
//Buď té lásky a zklidni své emoce. Víš sám moc dobře, že tvá první reakce nebyla zrovna "košér" radou. Bylo to víc než co jiného, uchechtnutí nad "stupiditou" druhého. Mnohem lepší by bylo, bez emocí vysvětlit v čem je jeden program špatný a doporučit jiný, lepší. Za to, že tě na to Myloš upozornil si jistě nezaslouží urážky. Všichni se snažíme pomáhat druhým, dělejme to ale slušně a jako tým. Děkuji
//Karlos
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»