Nenapsal jsi jestli free,nebo placený.Jinak používám většinou Pinnacle studio nebo Cyberlink Power Directror. Ovšem nechápu k čemu je ti vyrendrovat video do HD.Z horšího lepší neuděláš žádným softwarem.Bavíme se tu o střihu HD videa.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
nechapu co je na movie makeru špatného. Pokud na to máš grafiku tak ti i običejný vyrenderuje video do HD. A ty tu nemluvíš o žádných specialních efektech tak proč ne.
Rozhodně Camtasia Studio. Jednoduchý na použití, přehledný a s velkou zásobou základních efektů a hudby. A dá se z něho dát video rovnou na Youtube. :)
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.
Dobrý den,
prosím o váš odborný názor na níže uvedenou sestavu, určenou primárně pro střih 4k videa v SW Pinnacle Studio 26 Ultimate a po čase DaVinci Resolve.
Snažil jsem se na webu výrobců zkontrolovat kompatibilitu základní desky, procesoru a...
Poslední příspěvek
Moc díky za informace a doporučení přejít na AMD, jdu udělat nějakou konfiguraci a poprosím pak zase o posouzení vhodnosti a kompatibility komponent
Dodatečně přidáno po 49 minutách 55 vteřinách:
Ještě se prosím zeptám na jednu věc, o těch...
Ahoj, mohl by mi někdo pomoct, včera večer mi ze složky stažené soubory zmizely desítky fotek a videí co jsem měl na systémovým ssd disku Samsung 980 1TB. Vím, že jsem třeba hodinu předtím označil cc 30 položek a dal zkontrolovat avastem free na...
Poslední příspěvek
Jestli jsou data vymazana, je nutno obnovovat ihned. Po tydnu uz nemusi byt co obnovovat.
Uz jsem videl dost pripadu kdy uzivatel o data prisel jednoduse proto, ze nekolik dni cekal a pocitac stale pouzival.