Doufám, že jsem zvolil vhodnou kategorii(i když bych rád, kdyby patříla do sekce software)
Ležím v posteli a prohlížím si soc. sítě. Najedou z ničeho nic, se mi "změnili" barvy - veškéré barvy až na bílou a černou jdou do fialové, u fotek je to nejznatelnější. Po restartu stále stejné. Po asi 10ti minutách najednou obraz zase přeskočí a je v pořádku. Druhý den táhnu notebook přes půlku města, zapnu a vše v pořádku. Po příchodu domů pc zapnu a opět tento problém. Zkusím dát bootovací flashku a nabootovat instalační systém, abych se vyhl možným virům, špatného nastavení....atd.. nic se nezmění, grafika stále stejně špátná. Restartuju pc a vratím se do windowsů, chvíli pracuji a asi za 30 min se obraz opět sám dá do pořádku.
NTB je bohužel už starší, asi tak 4-5 let a dost používané. Na mojí práci, ale stále stačí a rád bych ho zachránil.
Co říkate?
NTB HP s ATI radeon 3200 HD (integrovaná). Přesné označení NTB teď nevím.
Vadná grafika?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vadná grafika?
Až to udělá znova, udělej print screen, ulož v malování a vlož sem do přílohy obrázek. Uvidíme jestli je problém až u LCD nebo začíná už u grafiky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
zde je ten screen.. texty jak je vidět celkem jdou, obrázky a plocha šílenost.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2014 08:01) ---
ahaaa.. tak ted v praci koukam, ze screen je v poradku, takze problem je asi na monitoru, ze?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2014 08:10) ---
takhle to vypada, ale asi to neni moc poznat co :) foceno mobilnim fotakem..
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2014 08:01) ---
ahaaa.. tak ted v praci koukam, ze screen je v poradku, takze problem je asi na monitoru, ze?
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Led 2014 08:10) ---
takhle to vypada, ale asi to neni moc poznat co :) foceno mobilnim fotakem..
Tak co rikate?
jeste jsem zkusil pripojit ntb k externimu monitoru, pc ho detekovalo, tak jsem dal rozsirit/duplikovat plochu a nic. jenom cerna obrazovka. takze bude vada bud na grafice, nebo na zakladce.. bych rekl.. co myslite?
jeste jsem zkusil pripojit ntb k externimu monitoru, pc ho detekovalo, tak jsem dal rozsirit/duplikovat plochu a nic. jenom cerna obrazovka. takze bude vada bud na grafice, nebo na zakladce.. bych rekl.. co myslite?
klonovat bude to same, jako duplikovat ne?:) kazdopadne jsem zkusil vsechny moznosti zobrazeni na externim monitoru.
A jeste takovy poznatek. dalo by se rict, ze se to stale zhorsuje. nejdrvi to bylo treba 10minut a pak byl obraz zase v poradku, pak pul hodky, hodinu, dve hodiny... vzdy se obraz po nejakem case da zase do poradku, ale zatim to je vzdy po vetsi a vetsi prodleve.
Nejhorsi je to pri zapnuti pc (mozna, nez se pc zahreje), obraz skace, blika, vsude litaj barevne(hlavne bílé)pruhy atd... - PC zapinam posledni dobou kazdy den vecer na cca 4 hodiny.
A jeste takovy poznatek. dalo by se rict, ze se to stale zhorsuje. nejdrvi to bylo treba 10minut a pak byl obraz zase v poradku, pak pul hodky, hodinu, dve hodiny... vzdy se obraz po nejakem case da zase do poradku, ale zatim to je vzdy po vetsi a vetsi prodleve.
Nejhorsi je to pri zapnuti pc (mozna, nez se pc zahreje), obraz skace, blika, vsude litaj barevne(hlavne bílé)pruhy atd... - PC zapinam posledni dobou kazdy den vecer na cca 4 hodiny.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 29
- 4705
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 kvě 2025 11:04
-
- 4
- 3251
-
od liborek
07 úno 2025 17:00
-
- 0
- 1902
-
od TomoMoto
22 srp 2024 07:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14480
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5099
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”