Za mě Lenovo. Mám ho už 3 roky, a za tu dobu mi jednou odešla grafická karta, ale reklamace proběhla bleskově. Od té doby žádný problém. Nepřehřívá se nic.
Má zkušenost s HP je že se dost přehřívají.
HP vs Lenovo - výběr notebooku
- the ProtoType
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HP vs Lenovo
Rád se naučím něco nového, takže jenom do mě. 
Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...

Google taky dobře poradí, stačí chvilku hledat...
Mozna by to slo vyresit chladici podlozkou, ale nejak si nedovedu predstavit, ze by firmy ke stovkam notebooku jeste dokupovaly chladici podlozky - zamestnanci by pak byli za trubky, kdyz by sli na meeting s chladici podlozkou. Ten notebook prece musi fungovat sam, kdyz se prehriva tak je to vada konstrukce. A kdyz tohle delaji EliteBooky, jak potom vypadaji nizsi tridy.
když se notebook přehřívá tak se snižuje životnost notebook. Je to jenom na tom kdo si ho koupí si k němu koupit chladící podložku. Ale když si někdo vybírá notebook tak mu jde hlavně o výkon, přehřívání je až na druhém místě.
Aby byla chladici podlozka k necemu, musela by k tomu notebooku byt prisroubovana. Reseni je nekupovat notebook, ktery ma mizerne navrzene chlazeni. Samozrejmne to ale nemuze byt ten nejlevnejsi kram co je na trhu, protoze ten za 2-3 roky pujde do kytek a bude potreba kupovat dalsi.
Pozadavek ovsem nesmi byt univerzalni notebook na vsechno, protoze notebook s integrovanou grafikou v CPU splnuje vsechno, krome her. Ale zase je za provozu studeny, protoze nejvetsi zdroj tepla je graficka karta (Nvidia/AMD).
Pozadavek ovsem nesmi byt univerzalni notebook na vsechno, protoze notebook s integrovanou grafikou v CPU splnuje vsechno, krome her. Ale zase je za provozu studeny, protoze nejvetsi zdroj tepla je graficka karta (Nvidia/AMD).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1662
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 19:00