PC bez obrazu Vyřešeno
PC bez obrazu
Hy, kdyz zapnu PC, tak nenabehne obraz (problem s grafikou?) Navic celou dobu jede na 75%... Diky
Re: PC bez obrazu
Vůbec nic se neděje?
Máš zaplej monitor?
(jak v napájení, tak v grafické kartě a tlačítko..)
Nedávno jsem také řešil stejný problém, odpálila se mi integrovaná grafická karta.. typuju stejný problém :)
Máš zaplej monitor?

Nedávno jsem také řešil stejný problém, odpálila se mi integrovaná grafická karta.. typuju stejný problém :)

Zkontroluj VGA kabel (vede z Grafiky do monitoru), pokud je dobře zapojený.
Nedávno jsem měl taky stejný problém a bylo to tím že jsem měl ohnuté kontakty.
Edit.: Pokud si nevíš rady, zkus odzkoušet monitor na jiném PC.. a tohle udělej i s grafikou a kabelem..
Nedávno jsem měl taky stejný problém a bylo to tím že jsem měl ohnuté kontakty.
Edit.: Pokud si nevíš rady, zkus odzkoušet monitor na jiném PC.. a tohle udělej i s grafikou a kabelem..
Naposledy upravil(a) Johnny26 dne 11 led 2014 16:50, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Málo informací. Uvědom si, že na PC ti nevidíme a hádat dost dobře neumíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ne, monitor jsem zkousel v jinem PC a slo to. Pote jsem vycistil grafiku ale porad to neslo, tak jsem zkusil grafiku na desce ale slo to jen na prvni pokus, pak se sekl obraz a uz to neslo.
Máš v domácnosti eště druhou grafickou kartu (funkční) ? Pokud ano zapoj ji a jestli ti půjde monitor tak to bylo grafikou.
Kdybych mel, tak to samozrejme zkusim... ale nemam tak nevim cim to je. Mam jen notebook a ten PC.
Vubec nechapu... PC uz funguje na deskovy grafice, ale pro spusteni systemu windows automaticky odpoji od internetu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co tak info o PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus Clear Cmos
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3494
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
09 úno 2025 18:54