Podle mě dodávané ventilátory k fractalu stačí..
Odesláno z mého HTC EVO 3D X515m pomocí Tapatalk
Prosba o pomoc se sestavením nového PC
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prosba o pomoc se sestavením nového PC
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
mám je a nemám problém... možná je málokdo umí regulovat...
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
Zdravím,
velké poděkování pro warcraftan a další, kteří se mně ujmuli a snažili se pomoci. Já jsem už taková "počítačová babička", ale je faktem, že mě, hraní si, stále baví. Začínala jsem kdysi s Eye od The Beholder a pak už mě to nepustilo.
Sestavu jsem použila, jak mi bylo nabídnuto, jen jsem použila ten jiný nabízený zdroj a ještě jsem přikoupila jeden doporučený větráček 14 - tu 12 mi někdo poslední před nosem vyfoukl, takže když jsem se vrhla na objednávku, už nebyl na skladě. Operační systém jsem nakonec vzala win64 PRO. V budoucnu se na Vás jistě ještě obrátím, až zacelím finanční rány.
Mám v úmyslu si posléze ještě pořídit nový monitor, viděla bych to na nějaký 27".
Ještě bych Vás tady poprosila o názor na tuto myšku: http://www.czc.cz/logitech-performance- ... jqbbo658g7
Recenze vesměs dobré, líbí se mi velikost, nemám ráda malé myši.
Děkuji
velké poděkování pro warcraftan a další, kteří se mně ujmuli a snažili se pomoci. Já jsem už taková "počítačová babička", ale je faktem, že mě, hraní si, stále baví. Začínala jsem kdysi s Eye od The Beholder a pak už mě to nepustilo.
Sestavu jsem použila, jak mi bylo nabídnuto, jen jsem použila ten jiný nabízený zdroj a ještě jsem přikoupila jeden doporučený větráček 14 - tu 12 mi někdo poslední před nosem vyfoukl, takže když jsem se vrhla na objednávku, už nebyl na skladě. Operační systém jsem nakonec vzala win64 PRO. V budoucnu se na Vás jistě ještě obrátím, až zacelím finanční rány.
Mám v úmyslu si posléze ještě pořídit nový monitor, viděla bych to na nějaký 27".
Ještě bych Vás tady poprosila o názor na tuto myšku: http://www.czc.cz/logitech-performance- ... jqbbo658g7
Recenze vesměs dobré, líbí se mi velikost, nemám ráda malé myši.
Děkuji
akem píše:mám je a nemám problém... možná je málokdo umí regulovat...
nikoho takovýho zde na foru nenajdeš :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (15 Led 2014 14:15) ---
větráčky nejsou špatný pokud je budeš provozovat do 700 otáček, pak už slyšet jsou. Ale jak píšou výše není nutnost je měnit pokud nejsi zhejčkaná Noctuou. s tou skříní chybu neuděláš, doporučuji ještě power led ze skříně zapojit do desky na HDD led, skřín nemá HDD diodu , přeci jen lépe vidět že HDD něco dělá, a to že pC běží poznám i bez diody.
co se týká myší, mám rád když myš mohu najít na stole tak že jdu po kabelu, bezdrát má výhodu jen když člověk potřebuje něco z postele. Sám jsem hledal novou myš asi 14 dní zpět, moje starší microsoftka dostala zásah cocacolou a už se neodlepila, nakonec po dvou dnech prolejzání netu jsem to zkusil s touhle a musím říci lepší myš jsem v životě nedržel, tvar skvělej, to musel vymyslet pán pařan, pohyb tak plynulej, jinak mám tlapy medvědí , je to znát třeba ve hrách když potřebuješ udržet nepřátelský letadlo v zaměřováčku, najednou mám dvojnásobky sestřelů, nová myš a podložka udělali půlku práce za mne. můj první Rocat po 12 letech microsoftí nadvlády.
http://www.czc.cz/roccat-kone-pure-colo ... peb9l5f17g
pozor v balení u myši není žádný cd, jen url kde stáhnout si nejnovější utility, driver a firmware pro myš, jinak funguje i bez toho hned po připojení ale ta utilita nemá chybu
AMD Phenom II x6 1090T/ Noctua NH-C14
Asus Crosshair IV Formula / Corsair 2x4GB 2000 MHZ
ASUS R9280X-DC2T-3GD5 / 3x SAMSUNG SpinPoint F3 500GB
Fractal Design Define R4 / 3x NOCTUA NF-P12 PWM
3x EIZO S2202WHA-BK / Creative Gigaworks T20 Series II
Seasonic 760 X-series
Asus Crosshair IV Formula / Corsair 2x4GB 2000 MHZ
ASUS R9280X-DC2T-3GD5 / 3x SAMSUNG SpinPoint F3 500GB
Fractal Design Define R4 / 3x NOCTUA NF-P12 PWM
3x EIZO S2202WHA-BK / Creative Gigaworks T20 Series II
Seasonic 760 X-series
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Indikační diodu nech jak je. HDD se zastaví, PC přejde do hibernace a nepoznáš, zda je zapnuté. Navíc u tichého PC nepoznáš, zda je zapnuté či nikoliv.
Měl jsem teď zpátky po více jako 2 letech skříň Fractal i s původníma ventilátorama a překvapilo mě, že se hlučnost nijak nezměnila. Tiché i po takové době. Ale je to samozřejmě věc údržby a pokud je PC v prašném prostředí, ventilátory odejdou rychleji. Pak bych řešil nákup nových.
Měl jsem teď zpátky po více jako 2 letech skříň Fractal i s původníma ventilátorama a překvapilo mě, že se hlučnost nijak nezměnila. Tiché i po takové době. Ale je to samozřejmě věc údržby a pokud je PC v prašném prostředí, ventilátory odejdou rychleji. Pak bych řešil nákup nových.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Borek 133 -
myška pěkná, ale já se chci zbavit kabelu. Mám dost prostorný PC stůl do elka, tak 160 x 160 a vzhledem k tomu, že nové PC nebude v původní kóji, k tomu určené, ale na stole na levé straně, tak by kablík vadil. Mám to tak teď a není to vyhovující. Proto chci něco většího a bezdrát.
myška pěkná, ale já se chci zbavit kabelu. Mám dost prostorný PC stůl do elka, tak 160 x 160 a vzhledem k tomu, že nové PC nebude v původní kóji, k tomu určené, ale na stole na levé straně, tak by kablík vadil. Mám to tak teď a není to vyhovující. Proto chci něco většího a bezdrát.
Zdravím,
tak jsem tu opět s dotazem a to na: http://www.czc.cz/aoc-i2470pwqu-led-mon ... Full+HD%29
mám, či nemám koupit a pokud nemám, co byste prosím doporučili? Děkuji
tak jsem tu opět s dotazem a to na: http://www.czc.cz/aoc-i2470pwqu-led-mon ... Full+HD%29
mám, či nemám koupit a pokud nemám, co byste prosím doporučili? Děkuji
A pokud bych přitlačila na cca 7 tisíc?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10859
-