Hrál jsem hitmana 5, asi po čtyřech hodinách hraní se počítač restartoval, nějak jsem to neřešil, první restart, se stává, no hrál jsem dál asi půl hoďky, na to se počítač zničeho nic vypnul. Tak jsem si řekl že je čas to řešit, zmáčknu vypínač, bliknou kontrolky, a nic.
Rozeberu bednu, chladič na grafice rozpálenej že by se na něm dali smažit vajíčka, no po delším pátrání jsem zjistil že se PC bez grafiky rozjede, jakmile tam ale grafiku dám a zapnu, tak zase jen bliknou kontrolky, a znova to nezapnu, pokud ale vytáhnu napájecí kabel, a spojim zelenej drát s černým, zdroj se rozjede, po vypnutí a připojení na desku (bez grafiky) se zase spustí. A pak se to furt opakuje..
Mám ještě nějakou šanci to rozchodit, nebo je grafika definitivně v prdeli? Přece by snad měla mít nějakou ochranu proti přehřátí ne?
Divný je že chladiče na pamětech, který původně chlazený nebyli, byli snad žhavější než chladič na GPU.
Grafiku ještě zkusím v jiným počítači, až bude možnost, a taky nějakou jinou v mým, ať vím jestli je to stoprocentně grafikou, nebo to třeba schytala sběrnice na desce, ale to až tak za týden, doma nic jinýho co jede na PCIex nemám

Jinak grafika je HD5670, zbytek v profilu.
Nějaký tipy/rady/projevení soustrasti?