Zdravím,
tento problém tu byl již mnohokrát ovšem vše jsem pečlivě prolezl ale bohužel se mi můj problém nedokázal napravit.
Nedávno jsem si upgradoval z Windows 8 na Windows 8.1 ovšem přestal mi fungovat zvuk, uviděl jsem, že mám nějakou hodně starou verzi Realtek tak jsem si ho updatoval ovšem můj problém to nevyřešilo.
Tak jsem brouzdal na webových stránkách a snažil jsem se najít nějakou verzi přímo pro můj počítač, určité věci se nabídly dodnes však nevím jestli jsem našel ty správné a jen jsem někde udělal chybu nebo jednoduše nefungovaly.
Momentálně mám Uniblue Driver Scanner, ovšem ten mě neupozorňuje na neaktuální ovladače, spíše naopak prý mám všechny ovladače aktuální což se mi taky moc nezdá.
Nyní již přicházím ke konkrétnímu problému.
Všiml jsem si, že ve správci zařízení mám 3 neznámá zařízení a u nich žlutý vykřičník Windows nedokázal nic dohledat.
Jedná se o:
- Neznámé zařízení
- Multimediální zvukový adaptér
- Video adaptér
Píši to sem jen proto, že to může mít nějakou souvislost jelikož už si opravdu nevím rady.
Základní deska: ASUSTeK Computer INC. A8N-SLI 1.XX
Informace z DxDiag: Zvuk: Reproduktory Realtek AC´97 Audio
Doufám, že jsem vám poskytl všechny potřebné informace a předem děkuji za odpovědi. :)
Multimediální zvukový adaptér
Re: Multimediální zvukový adaptér
Ne, jedná se o starší PC sestavu.
-
- Pohlaví:
A kde si vzal ovladače na W8? Ty na W8.1 nefungují? Google mi nic nenašel, asi blbě hledám.
Zkus na zvuk tohle http://fileforum.betanews.com/detail/AM ... ll_reviews Je to jen Beta verze, novějšího nic není. Pokud je to starší deska, je možné, že ovladače pro Win8.1 ani zatím neexistují a možná ani nikdy nebudou 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Minule mi všechny ovladače vyhledal Uniblue Driver Scanner, ovšem na Win 8.1 zřejmě nefunguje tak jak má.
Vyzkoušel jsem ovladače z této stránky: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
Ovšem po instalaci a následném restartu se nic nezměnilo.
Vyzkoušel jsem ovladače z této stránky: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
Ovšem po instalaci a následném restartu se nic nezměnilo.
wattmetr, děkuji ovšem nefungovalo.
Blue Spirit, děkuji momentálně již vše funguje po spuštění mi hned vyskočilo, že mám neaktuální jeden ovladač a zrovna to byl ovladač k Multimediálnímu zvukovému adaptéru.
Blue Spirit, děkuji momentálně již vše funguje po spuštění mi hned vyskočilo, že mám neaktuální jeden ovladač a zrovna to byl ovladač k Multimediálnímu zvukovému adaptéru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2294
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54