Zdravím potřeboval bych poradit zda je lepší mít Starnet za tu cenu a rychlost nebo radši zůstat u T-Mobile?
Bydlím v Dačicích, jaký má tady pokrytí starnet.
Starnet nebo T-Mobile?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Starnet nebo T-Mobile?
Tos nám toho napsal. Jakej máš tarif u Starnetu a realnou rychlost a co bys chtěl od T-Mobilu?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
já mám t-mobile mám tam 8MB za nějakých 400
a co by sis přál od startnetu ??
Tak větší rychlost stahování, uploadu, bez ztrát připojení a už mě nic nenapadá
Já mám Starnet.Bydlím kousek od Dačic.Platím 250Kč smlouva min na rok.Je v tom i TV.V Dačicích Starnet bude určitě,ale i další možnosti.Oni vlastně zlikvidovali všechny ty menší sprostředkovatele internetu a jsou jako zaměstnanci a dělají pro ně.Jinak -občas má nějakej výpadek,ale nic vážnýho.Rychlost je jak kde.Hraju přez net online hry,celkem se to dá (Wi-Fi 5GHz).Pro moje potřeby je to dostačující.
Test na DSL:
Test na DSL:
Tak to je solidní rychlost za těch 250Kč a ta televize to jako máš zdarma k tomu nebo jak? Jsem tam tak trochu nevyčetl.
A nezaznamenáváš třeba rapidní pokles rychlosti během třeba večera, když je tam prostě hodně lidí atd..?
A nezaznamenáváš třeba rapidní pokles rychlosti během třeba večera, když je tam prostě hodně lidí atd..?
Ja tez bydlim asi 5km od dacic.A za 250kc mam to nejrychlejsi,co pusti.Nekdy to jede 50mb,jindy i 60.Download ze steamu se mi pohybuje od 6 do 8mb/s
V dacicich a okoli nejlepsi volba.
V dacicich a okoli nejlepsi volba.
Jo a nemam to primo od starnet,ale od Kamira.Protoze Starnet je koupil 

Já jsem zas slyšel že Kamír si všechno naúčtuje, zbytečně. Takže je lepší si zavolat ty ze starnetu.
Ja už mam přímo od Starnetu.TV je pochopitelně zdarma.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3197
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
25 říj 2024 15:10