Kupoval jsem Lenovo z tohoto obchodu http://www.here-shop.cz/dual-sim-androi ... &filter=41
A byl k dodání za dva dny s kompletně nahranou češtinou a se zárukou přímo u toho obchodu.Jsou tam mírně dražší než z číny,ale je to bez starostí.Bral jsem Lenovo A660 a funguje už třičtvrtě roku bezproblémů.
Jaký mobil? Věříte čínským stránkám?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jaký mobil? Věříte čínským stránkám?
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ale jak to tak čtu Marfy tak ty ceny jsou o hodně vyšší. A třeba tam není to Lenovo A760
No toho se právě bojím těch celníků :((
No toho se právě bojím těch celníků :((
Jedna cena je bez nasi DPH, druha s ni. Pokud cesky obchodnik neni podvodnik co to nechava posilat primo od cinana DHLkem k zakaznikovi a lze o tom ze clo je v cene, tak bude mit vzdy vyssi cenu.
Cinan ti na to napise ledacos, treba ze je to je baterie za 10 USD, posle to DHLkem a bez procleni ti to projde az domu.
Kdyz se toho zmocni Ceska posta, tak free shipping skonci na celnim urade. U tech 150 USD mi vychazi procleni a DPH na nejakych 1000 Kc navrch.
Cinan ti na to napise ledacos, treba ze je to je baterie za 10 USD, posle to DHLkem a bez procleni ti to projde az domu.
Kdyz se toho zmocni Ceska posta, tak free shipping skonci na celnim urade. U tech 150 USD mi vychazi procleni a DPH na nejakych 1000 Kc navrch.
No je to dilema, když si to objednám a seberou to celníci tak mám po penězích ale i po mobilu že?
Celnik ti nic nezabavi, celnik ti to procli a vybere DPH.
Zabavit by to mohl pouze v pripade, ze by to byl padelek nektere existujici znacky.
Zabavit by to mohl pouze v pripade, ze by to byl padelek nektere existujici znacky.
A to by se z 3 000 stalo kolik tak?
Teď jsem si četl že na mobil se CLO nestahuje jen DPH, ale je tu možnost, že si toho nevšimnou jak říkal Noski.
Teď jsem si četl že na mobil se CLO nestahuje jen DPH, ale je tu možnost, že si toho nevšimnou jak říkal Noski.
Taky jsem rikal procleni a ne clo. To, ze Ceska posta vyridi procleni za tebe je placena sluzba, tusim ze to stoji 100 Kc. DPH je 21%.
To, ze si toho nevsimnou je sice mozne, ale neda se na to spolehat. Na krabici je napsan odesilatel, celnikovi staci otevrit krabici.
To, ze si toho nevsimnou je sice mozne, ale neda se na to spolehat. Na krabici je napsan odesilatel, celnikovi staci otevrit krabici.
No tak to jsem na to zvědavej jak to nakonec vymyslím :(
Kdyz to objedna standardni postou, tak ti budto prijde domu krabice, nebo vyzva k dolozeni ceny zasilky.
Kdyz nedolozis cenu, spoctou ti DPH sami z prumerne ceny zbozi podle kurzu USD ve tretim tydnu v mesici nebo nejak tak. Udelaji to i v pripade, ze dolozena castka je v rosporu s cenou zbozi - napr. smartphone za 20 USD je zjevny nesmysl.
Kdyz nedolozis cenu, spoctou ti DPH sami z prumerne ceny zbozi podle kurzu USD ve tretim tydnu v mesici nebo nejak tak. Udelaji to i v pripade, ze dolozena castka je v rosporu s cenou zbozi - napr. smartphone za 20 USD je zjevny nesmysl.
Tak když jsem objednával něco z téhle stránky tak mě to vždy přišlo Českou poštou, tak si myslíš, že by to mohlo být za těch 130$ a nic víc?
Nejde ani tak o stranku, ale o konkretniho prodejce a o cenu zbozi. Konkretni podminky jsou tam vzdy napsane. Taky zalezi na tom, jaky zzpusob dopravy zvolis.
Limit ceny kdy se neplati DPH je myslim 22 Euro.
Limit ceny kdy se neplati DPH je myslim 22 Euro.
jojo to vím ten limit...
ale de o to jak to ti žluťáci vymyslí
ale de o to jak to ti žluťáci vymyslí
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2578
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4236
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2102
-