U-Fon
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U-Fon
Zdravim,premyslim nad TÍMTO pripojenim.Mate s nim nekdo zkusenosti,nebo co si o tom myslite?Díky
-
- Pohlaví:
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U nas by melo byt pokryti behem pristiho tydne.
Dneska jsem tam volal.Domluvili jsme se,ze az budu pokryty tak mi to poslou na dobirku a mam 14dni na vyzkouseni a kdyz se mi to nebude libit tak to muzu bez udani duvodu vratit.Jsou tocela v phohode,da se s nima fakt tak nejak vsechno domluvit.Uvidime
Dneska jsem tam volal.Domluvili jsme se,ze az budu pokryty tak mi to poslou na dobirku a mam 14dni na vyzkouseni a kdyz se mi to nebude libit tak to muzu bez udani duvodu vratit.Jsou tocela v phohode,da se s nima fakt tak nejak vsechno domluvit.Uvidime
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to vyzkoušej a uvidíš. Pak sem napiš, jak jsi s tím spokojen, protože jsem o tom taky přemýšlel, dokonce tu byli na návštěvě a nabízeli mi to. Vypadá to zajímavě, no uvidíme...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja to teda nedoporucuju kamarad to ma a v praze na kopci ma rychlost tak 50 Kb/s. A mimo prahu si ani neskrtne
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
UFON - fofr internet http://obchod.ufon.cz/cs/u-fonuv-fofr-internet.aspx
Konzultoval jsem s prodejci a Ti mi tvrdí že v praxi skutečně minimálně jede to co uvádějí.
Průměrná rychlost stahování dat je 400-700 kb/s ___ Průměrná rychlost odesílání dat je 200-400 kb/s
Dále po sepsání smlouvy a zaplacení máte 10 dní na odzkoušení, v případě nespokojenosti je možost vrátit a penízky se vrací.
Pokud to je takto podloženo smlouvou myslím že by to stálo za to otestovatováí v případě zájmu. Taktéž o tom přemýšlím.
Konzultoval jsem s prodejci a Ti mi tvrdí že v praxi skutečně minimálně jede to co uvádějí.
Průměrná rychlost stahování dat je 400-700 kb/s ___ Průměrná rychlost odesílání dat je 200-400 kb/s
Dále po sepsání smlouvy a zaplacení máte 10 dní na odzkoušení, v případě nespokojenosti je možost vrátit a penízky se vrací.
Pokud to je takto podloženo smlouvou myslím že by to stálo za to otestovatováí v případě zájmu. Taktéž o tom přemýšlím.
Naposledy upravil(a) Zbynek1 dne 28 zář 2007 08:20, celkem upraveno 1 x.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
chacha - já CDMA otestoval už víckrát a jako znouzectnost možná - jako stálý Internet ani omylem - pokud Vás bude v oblasti víc tak budeš rád za 128/64 jako já na Žižkově
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zbynek1 píše:TA to jsi měl ten "fofr Internet" co slibují ty zázraky ?
ne měl jsem O2 CDMA to nejvyšší - ale technologie a jejich omezení jsou stejné
btw. to je to samý - klasické CDMA - sami přiznávají že rychlost je tak 30kB - 60kB - záleží na zatížení sítě
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”