HD filmy TV LG= rezim vse jak Behind the scenes.. part II. Vyřešeno

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: HD filmy TV LG= rezim vse jak Behind the scenes.. part I

Příspěvekod Veroniqua » 07 úno 2014 14:32

Blue spirit,Petr 22 se snazi poradit cehoz si vazim...To Rewqa: proc nejdes resit neco co ti alspon neco rika....Ja se tu ptam na rady,ze treba ma nekdo zkusenost a ty sem jen spamujes nvecma co se tu jen pletou.... Adminovi se samozrejmne omlouvam,ze probiram TV v sekci film ,ale sand to zkousne kdyz to tak trochu souvisi.....Rewqa uz sis svoje rekl a bez otravovat jinam...

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2014 14:38) ---

To Petr: Takze idelani je zvolit jeden mod treba Cinema a nastavit si ho na user a hrat si v nem a zkouset.... a prenastavovat detailne...gamuty, bilou cernou apod ,proste vse zkouset....Jo to je vazne prace na nekolik dni:) Kazdopadne dekuji Ti za tu osvetu,ze TV je v 99% ve vychozim nastaveni nastavena uplne spatne... to sem tak nejak potrebovala vedet,ze se mi to nezda..a ne ty kecy Rewquaka apod.Ktery nic nevi jen si proste mus prispet aby prudil a nenudil se

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 07 úno 2014 14:39

OT: Nad jednáním některých lidí opravdu jenom kroutím hlavou. Doufám, že ti tu kluci poradí a úspěšně to vyřešíš, protože jestli tu televizi půjdeš vrátit, tak opravdu lituji toho u koho to budeš reklamovat, jestli budeš stejně příjemná jako tady.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 07 úno 2014 14:42

Tak ono to nastavení k obrazu svému však může trvat dlouho, jak jsem psal u sebe. Nicméně bych tam zkusil nějaký DVD přehrávač, zda ty barvy budou také bídné. Mohl by to dělat i tuner v TV.

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 07 úno 2014 14:48

To Rewqa ,Ty si magor !! kdyby si cetl co pisu tak jasne ,ze ji reklamovat nehodlam ,Ti kluci co mi tu radi jsou fajn a radi k tematu,ale ty si magor co se plete nekam kde nic nevi...neporadi jen ma keci...Jednam tak pouze s Tebou protoze mi sajes energii... proste clovek co nic nevi ,ale pletet se vsude aby prudil

--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Úno 2014 14:50) ---

To Blue Spirit... toje dobra myslenka....s tim DVD..... Neco co by treba otravneho Requa nkdy nenapadlo poradit, Dik ,zkusim to

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 07 úno 2014 14:50

Pozor na pravidla fora........ vulgarity, osobni utoky a tak podobne.

Faktem zustava ze kdo nepochopil v cem je problem tak nemuze problem vyresit, naopak to co radi se ke skutecnemu problemu obvykle moc nevztahuje.

Nastavit jeden rezim obrazu a u toho menit parametry je presne ono. Hlavne nic nenechat aby to TV nastavovala sama. Treba dynamicky kontrast uspesne zesvetluje tmave casti obrazu a ztmavuje to co si mysli ze je moc svetle, muze i uprostred sceny bliknout obraz a cele to hned vypada jinak.

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 07 úno 2014 14:57

Ja sem take neprisla abych na nekoho byla vulgarni,ale ten clovek je typ osobnosti co rada depta .... nic nevi,ale ma tisice rad a reci....a z nudy tady prudi .Tot vse k te osobe:-) ja jsme jinak celkem relativne mila holka,chovam se slusne a ocenim kazdou radu co je k tematu,ale on nic neporadil jen proste ma blbe kecy a jeste lituje kluky kam pujdu Tv reklamovat kdyz sem psala,ze ji reklamovat nebudu... tak proste slovo magor neni vulgarni slovo magor je zcela vystizny pro toho cloveka...

guest

Příspěvekod guest » 07 úno 2014 14:59

Zlus to DVD. Oni ty tunery v TV mohou být také blbě naštelované, nebo mizerné. Pokud to na DVD bude stejné, pak jen štelovat a štelovat. :-)

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 07 úno 2014 15:04

Veroniqua píše:To Rewqa ,Ty si magor !! kdyby si cetl co pisu tak jasne ,ze ji reklamovat nehodlam ,Ti kluci co mi tu radi jsou fajn a radi k tematu,ale ty si magor co se plete nekam kde nic nevi...neporadi jen ma keci...Jednam tak pouze s Tebou protoze mi sajes energii... proste clovek co nic nevi ,ale pletet se vsude aby prudil

Jasně, ti co ti poradili jsou fajn a ti co se snažej i přes to, že je tvůj první příspěvek naprostej pahýl, jsou špatný. Není to jenom o mě, Pic se ti taky snažil naprosto normálně poradit a označila si jeho příspěvek za buzeraci. Uvědom si, že nikdo tu nemá potřebu tě nijak buzerovat, chceme ti tu poradit. A, prosím, komunikuj jako člověk, jsme slušné fórum a na urážky tu nikdo neni zvědavej.
Další komunikaci ke mě, prosím, směřuj do SZ.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 07 úno 2014 15:17

To Rewqa ;Jsem laik,zadam o radu- pomoc.... nebo alspon o snahu..... Blue Spirit se snazi Petr se snazi... neprudi me za me neprofesionalni prispevky snazi se pomoc... Ty neporadis jen otravujes a o to sem neprosila..Laik na tebe vetsinou spusti neco nesystematickeho (v tve mluve pahyl) .Clovek se selskym ropzumem to chape a snazi se ztoho pahylu poskytnout radu .Magor jako ty ma jen keci.....a jeste lituje kluky na reklamacnim,,zvdyt ty nejen ze nevis o cem je rec,ale i ta laicka cast ti naprosto uchazi.....Hlavne ,ze si napises prispevek....a ano nejsi ani dost silny na to aby si stal sam za sebou...ale odvolavas se na Pica..ty ses takovy ten clovek co kdyz se bude potapet lod tak aby se neutopil sam stahne jeste dalsich 5 lidi sebou...

BTW.tohle je precii forum o tom jak poradit jinym a da se tak nejak ocekavat,ze sem tam ackoliv ti to asi je dost proti srsti sem zavita i nejaky laik a bude se ptat pahylovite.... Tohle te musi desne irrritovat ze? Mel bys asi zacit uzivat nejaka antidepresiva aby s tebou ty laicke otazky neslehly.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 07 úno 2014 15:19

Psal sem, aby si další komunikaci ke mě psala do SZ. Spamuješ si tu jenom svůj vlastní topic.
Pravidla PC-Help

Veroniqua
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Veroniqua » 07 úno 2014 15:22

Ja ti ale nic psat nehcci jsi otravny energii vysavajici pahyl takze pokud si ja spamuju ve svem topicu tak je to muj topic takze mi to nespamuj ty.

guest

Příspěvekod guest » 07 úno 2014 15:24

Já bych to až tak nehrotil, možností je několik.

Může to být chyba tuneru /dekodéru/ a pak se to nastavit nedá. Vyloučit se to dá použitím toho DVD.

Může to být i chyba obrazového zesilovače, což se ovšem ověřit nedá.

Může to být chyba jenom vnímání obrazu a konečného nastavení.

Také je třeba si uvědomit, že dva úplně stejné typy TV mohou mít velmi rozdílný obraz.

Ono se dá na dálku opravdu těžko soudit co je špatně.

Veroniko co kdybys vyfotila ten špatný obraz a dala sem fotku?

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”