Blbne USB zvukovka

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Antaury
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Blbne USB zvukovka

Příspěvekod Antaury » 10 úno 2014 12:24

Ahoj, zdravím všechny na PC-HELPu. Nedávno jsem získal Windows 8.1 64bit Proffesional a tak jsem si myslel, že by nebylo špatný nahradit jím starý Windows 7 32bit Home Premium. Nebudu popisovat svůj boj s metrem :lol: (stejně jsem si už zvykl). Vyskytl se menší problém. Mám tyto sluchátka ke kterým byla v krabici přibalena USB zvuková karta. Dokud jsem měl Win7, nebyl s kartou žádný problém. Krásně běžela a zvuk byl naprosto čistý. Ovšem teď nedavno, po tom upgradu OS se objevil problém. Když nechám zvuk do sluchátek proudit přes integrovanou Realtek, tak je to taky bez problému (sice zvuk není tak pěkný jako z USB zvukovky, ale šlape to). Pokud ale zapojím sluchátka do USB zvukovky a pustím nějakou hudbu/film...prostě cokoliv z čeho jde zvuk, začne vždy nečekaně v průběhu hudby něco ,,škrtat". Je to hodně podobnej zvuk tomu, když máte na hlavě sluchátka a zapojujete je do zdířky pro JACK. Sledoval jsem, jak často to začne zvuková karta dělat, ale není v tom žádnej interval a dělá to úplně náhodně. Vždy to škrtnutí trvá zlomek vteřiny, ale už mi z toho začínaj rupat nervy. Ovladače jsem upgradoval, takže opravdu nevím jak to napravit. Budu rád za každou radu. Předem děkuji! :smile:

Reklama

Zpět na “Problémy s hardwarem”