Hacknout webcameru kvůli nevěře? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Lenicka
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Hacknout webcameru kvůli nevěře?

Příspěvekod Lenicka » 12 úno 2014 10:30

Zdravím kluci (možná i holky),
zaregistrovala jsem se sem teď, jelikož potřebuji poradit a doufám, že mi tu poradíte.

Mám totiž podezření, že můj přítel mě podvádí. Nechci si kupovat nějaké drahé kamery nebo co a dávat to do bytu, ještě si toho všimne.... ale notebook (má MAC!) má zapnutý v podstatě pořád a tak bych potřebovala poradit, jak se jakoby napojit na tu webkameru tak, abych to tu mohla sledovat kdykoli se mi zachce a aby on o tom neměl ani ponětí.... Jestli by to šlo třeba nějak přes Skype, ale ten zapnutý pořád nemá že. Třeba nějaká aplikace, která by se spouštěla na pozadí při zapnutí PC a přes kterou bych si to tu mohla sledovat.... Ale nesmí to zjistit, to by byl asi konec vztahu :-)

Nějaké řeči jako že jsem mrcha nebo tak si prosím nechte, jednou už mě podvedl a já jsem mu odpustila (mimochodem já ho nikdy nepodvedla) a nechci tento omyl po druhé.... A řeči jako: když nemáš důvěru, tak se s ním rozejdi. Jak jsem psala, jednou mě už podvedl a chci se ujistit, že to nedělá znova. Miluji ho, ale jak se říká - důvěřuj, ale prověřuj. :-)

Jde to nějak ? Předem díky :-)

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hacknout webcameru kvůli nevěře?

Příspěvekod guest » 12 úno 2014 10:34

Já si myslím, že konec vztahu už je tady. Jak dlouho ho chceš špehovat? Dokud tě nepodvede, navždy?

http://www.spionazni-technika.cz/spicko ... eb40a16648
Naposledy upravil(a) guest dne 12 úno 2014 10:36, celkem upraveno 1 x.

Lenicka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenicka » 12 úno 2014 10:36

Přesně to jsem čekala.... jak dlouho ? Myslím, že vzhledem k okolnostem mi bude stačit tak týden. A konec vztahu to není, rozhodně se s ním rozejít nechci. Konec vztahu by byl, až by si ji tam přivedl....

Poradíte prosím vás ? Nevím kam jinam se obrátit....

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 12 úno 2014 10:39

Taky bych řekl. Nicméně na MAC se těžko něco najde. Ale kameru nepotřebuješ. Úplně by stačil diktafon co spíná nahrávání až s příchozím zvukem. Nicméně, pokud už mu nevěříš a nic vás neváže, odešel bych.

Lenicka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenicka » 12 úno 2014 10:44

Je mi to trochu trapné, že vás s tím obtěžuji.... ale opravdu potřebuji přístup přímo na tu webkameru (chci případně vidět, kdo to je!). Žádný diktafon a žádné špionážní věcičky za tisíce.

Mám k jeho PC logicky přístup že, to znamená že tam něco nainstalovat nebo tak, ale něco co poběží na pozadí (nesmí to zjistit) a pak si to nainstalovat k sobě.... Webkameru má zapnutou vlastně pořád.

Pokud by se někdo necítil na to to napsat sem a věděl by to, nechť napíše prosím SZ. Diskrétně....

MrekS
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod MrekS » 12 úno 2014 11:09

Nechci rejpat, ale to už zavání protiprávním jednáním.
Za mě - udělat něco takového moje přítelka tak je okamžitě konec.
Když mi něco nevyhovuje ať už ve vztahu, práci, atd.. tak si o tom prostě s dotyčným promluvím, není nic jednoduššího a většinou to pomůže :idea: . No a když to nepomůže tak to prostě skončí.
Lidí je dost :P

guest

Příspěvekod guest » 12 úno 2014 11:16

Protiprávní to pochopitelně je!

Hoff
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Hoff » 12 úno 2014 11:20

Napoleon: Jediné vítězství nad láskou je útěk.

Lenicka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenicka » 12 úno 2014 11:22

Ne, stojím si za svým. Už jsem si protrpěla dost, webkamera je nejjednodušší řešení, tedy pro mě. Ano je to protiprávní, proto je to třeba udělat tak, aby na to nepřišel. Není to žádný PC master, ale běžný uživatel. Takže pokud tam poběží aplikace na pozadí, ani si toho nevšimne. Po chvilce ji odinstaluji.

Skutečně potřebuji prosím poradit, klidně do SZ. A ne morální řeci typu: promluv si s ním apod.... Řečí už bylo dost. Děkuji.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 12 úno 2014 11:24

Jednou po me chtel kamarad neco podobneho (ctel vedet co si s kym pise jeho zena), nekolikrat jsem ho varoval a upozornoval, ze to co se muze dozvedet ho muze velice mrzet... Trval na svem a pak mi dal za pravdu... Malem se z toho slozil nadobro.

Pokud jses si temer jista, tak to nedelej a ukonci to rovnou, protoze Ti to akorad jeste vic ublizi...

Ver mi, ze je velice pravdepodobne, ze kdyz jednou podvedl a proslo to, tak nema problem to udelat znova...

Jen se chci zeptat. Stoji za to byt s nekym komu uz neveris, je to plnohodnotny a vyrovnany vztah?

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

Lenicka
nováček
Stav:

Příspěvekod Lenicka » 12 úno 2014 11:29

OK, cením si jiných návrhů řešení bez webkamery. Cením si rad, to je všechno OK.

Ale stále si za tím stojím. Kdokoli, kdo by věděl krok po kroku co udělat tak, aby na to nemohl přijít (on MAC, já Windows) klidně do SZ.... Akem, ty vypadáš na to, že by jsi to možná mohl vědět.... Jsem dost silná žena a prožila jsem si už celkem dost.... Chci vidět případně kdo to je, abych měla vážný důvod....

--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 11:47) ---

Ještě mě tedy napadlo, mu tam prostě nainstalovat program (který teda bude dělat to, že tu budu moct stále sledovat webkameru nonstop - vlastně i nahrávání tedy), ale jemu řeknu, že je to nějaký update pro jeho kameru. Opravdu mu to nedopne, tak zdatný není. Hlavní ale tedy je, aby ta aplikace běžela úplně na pozadí a spustila se při spuštění MACu. A on na to zapomene :-)

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Re: Hacknout webcameru kvůli nevěře?  Vyřešeno

Příspěvekod karlos » 12 úno 2014 11:56

Vzhledem k tomu, že toto fórum se distancuje od jakékoliv formy porušování zákonů, pak je jistě jasné, proč téma označuji, jako vyřešené. Navíc nemáme jediný důkaz, že jde opravdu o pouhopouhou žárlivost a ne třeba o průmyslovou špionáž...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Vše ostatní (sw)”