zaregistrovala jsem se sem teď, jelikož potřebuji poradit a doufám, že mi tu poradíte.
Mám totiž podezření, že můj přítel mě podvádí. Nechci si kupovat nějaké drahé kamery nebo co a dávat to do bytu, ještě si toho všimne.... ale notebook (má MAC!) má zapnutý v podstatě pořád a tak bych potřebovala poradit, jak se jakoby napojit na tu webkameru tak, abych to tu mohla sledovat kdykoli se mi zachce a aby on o tom neměl ani ponětí.... Jestli by to šlo třeba nějak přes Skype, ale ten zapnutý pořád nemá že. Třeba nějaká aplikace, která by se spouštěla na pozadí při zapnutí PC a přes kterou bych si to tu mohla sledovat.... Ale nesmí to zjistit, to by byl asi konec vztahu

Nějaké řeči jako že jsem mrcha nebo tak si prosím nechte, jednou už mě podvedl a já jsem mu odpustila (mimochodem já ho nikdy nepodvedla) a nechci tento omyl po druhé.... A řeči jako: když nemáš důvěru, tak se s ním rozejdi. Jak jsem psala, jednou mě už podvedl a chci se ujistit, že to nedělá znova. Miluji ho, ale jak se říká - důvěřuj, ale prověřuj.

Jde to nějak ? Předem díky