Nejde mikrofon win 7
Nejde mikrofon win 7
Ahoj, nejde mi mikrofon na nových sluchátkách, na druhem pc vse OK, zkoušel jsem snad všechno. Můžete poradit.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejde mikrofon win 7
typ sluchátek, zvukovka... chce se to víc rozepsat
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Realtek, sluchátka HS-G500V , na druhém pc vse funguje, i tam jsou win 7, pichnu mikrak do predniho zdirky a ukaze se mi ze je pripojen
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:26) ---
zkousel jsem i odinstalovat ovladace a pichnout to tam jen tak naslo mi to mikrak i sluchadla, ale i tak nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:27) ---
Jinak na druhem pc kdyz to pichnu do predni zdirky mi to napiche anglicky ze je to v ruzove zdirce a tady mi to pise cesky , bude trochu rozdilnej win 7 myslim ze tam bude problem, ale melo by to preci fungovat i zde normalne
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:48) ---
Zadní zdířka funguje
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:26) ---
zkousel jsem i odinstalovat ovladace a pichnout to tam jen tak naslo mi to mikrak i sluchadla, ale i tak nic
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:27) ---
Jinak na druhem pc kdyz to pichnu do predni zdirky mi to napiche anglicky ze je to v ruzove zdirce a tady mi to pise cesky , bude trochu rozdilnej win 7 myslim ze tam bude problem, ale melo by to preci fungovat i zde normalne
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Úno 2014 15:48) ---
Zadní zdířka funguje
Nikdo nic ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2748
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”