Nejhorší horor který jste viděli

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nejhorší horor který jste viděli

Příspěvekod Darth Vader » 13 úno 2014 17:05

Pach krve. Ani příšeráci, ani příběh neni zas tak strašnej. Ale nevim, prostě mi při těch filmech bylo asi nejdivnějc :smile:

Jinak ještě Jeepers Creepers, ale to bude spíš tim, že jsem ten film viděl naposledy jako malej kluk.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

Reklama
Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 13 úno 2014 17:49

Nemůžu říct, že jsem viděl nějaký horror, na který bych se už nedokázal znova podívat, ale jedny z nejhorších můžu jmenovat třeba známý Paranormal Activity, Sinister, The Tunnel atd. od tohoto režiséra, takových filmů natočil víc. Ty jsou hodně na psychiku a testujou člověka, kolik toho vydrží. Určitě bude takových víc, ale na tyhle jsem si teď vzpomněl. Nedávno jsem se díval na horor Lesní duch (2013), taky se můžete kouknout. :smile:

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 13 úno 2014 18:19

Každý den 19:30 zprávy TV Nova

OlikCZ
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod OlikCZ » 13 úno 2014 18:33

To už nehrají v 19:00 ? :D
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 úno 2014 19:03

Na každého platí něco jiného :lol: Pro mě byla nejhnusnější Arachnofóbie, jak tam vyskočil zničehonic ten půlmetrový pavouk ... Stáhni mě do pekla je pěkný, i když ne nejděsivější, rozhodně doporučuji. Když je nějakej moc krvavej, tak jsem spíš znechucený ... pro našeho předešlého kocoura byl nejhorší horor Dračí války (chudák měl oči celý vytřeštěný), jak tam jsou scény s tím drakem (asiaté mají draky s podobou spíš hada) a dost se tam syčí, tak byl z toho tak vycukaný, že jsme večer museli jít s ním, když si šel odskočit ven, sám nechtěl jít ...

Varg
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Varg » 14 úno 2014 00:47

Přesně jak píše X na každého platí něco jiného.
Pro mne jsou filmy jako Pach krve,Texaské masakry a podobné ptákoviny spíše k zasmání.
Ono vždy tam banda idiotských tenagerů běhá někde po lese a nebo městě a svým chováním
si sama říká o to aby je druhá banda dementních imbecilů vyvraždila.Jde už spíše jen o to jakým způsobem to udělají.

Nové horrory typu Sinister a nebo Lesní duch 2013 jsou už tak profláklé svým dějem že fakt strašidelné nejsou.
Pro mne byl třeba hodně silný zážitek "záhada Blair Witch" přitom se tam celý film nic neděje a krev tam taky není.

Upřímně pokud se chci podívat na nějaký horror s chutí vždy sáhnu po klasice jako jsou filmy Lucia Fulciho viz : http://www.csfd.cz/tvurce/3433-lucio-fulci/ a nebo třeba filmy Roba Zombieho.Taky mám rád béčka typu Vesmírní Kanibalové a nebo Návrat žijící smrti.

Každopádně horrorů jsou natočeny mraky a záleží jen na Tobě z čeho máš strach a nebo co je ti nepříjemné.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 14 úno 2014 04:48

Na mě dobře fungujou asijský horory, viz již zmíněný Grotesque.
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

utopic
nováček
Stav:

Příspěvekod utopic » 15 úno 2014 19:54

Srbský film

Travis
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Travis » 15 úno 2014 20:37

Lesní duch 2013 je pěknej hnus krvavej.. No a veliká pecka je Pád do tmy 1,2 jak už tady bylo řečeno. Už tady padnul i děj filmu,ale ne název takže Jezero smrti taky výborný. Insidious 1,2 .... REC 1,2,3
No a luxusní film který je založen na faktech ze skutečného vyšetřování.... V zajetí démonů.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”