Hledám nějaké filmy,jedu s matkou vlakem 7h a rád bych si nechal doporučit nějaké filmy.
Něco pro matku,ale i něco pro mě abych to přežil.
- nesnáší krváky,USA akčné filmy a blbosti bez příběhu
- komedie,drama,detektivka atd.. by bylo nejlepší
Předem díky a doufám,že bude něco co jsem neviděl.
Filmy do vlaku Vyřešeno
Filmy do vlaku
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Re: Filmy do vlaku
Tím vlakem jsi mě trochu inspiroval: Stůj, nebo se netrefím, Páni kluci, staré filmy s Burianem, Marvanem (Anděl na horách, Dovolená s Andělem), celá série Četnické humoresky, z jiného soudku Fanfán tulipán (původní s Gerardem Philippem), Jestřábí žena atd atp. klidně bych popsal celou stránku, ale to není účel.
Pochopitelně je to věc vkusu, ale to já bych z toho vlaku vyskočil za jízdy
Komedie s Pierre Richardem.
Pochopitelně je to věc vkusu, ale to já bych z toho vlaku vyskočil za jízdy
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Od čeho asi máme čsfd...
Nedávno jsem viděl max payna, dobrej film.
Nedávno jsem viděl max payna, dobrej film.
Just Fucking Google It!
Fanfán tulipán beru,ale jětě něco nad rok 2005 komedie atd.. nerad bych koukal na komunistické filmy?
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
Re: Filmy do vlaku Vyřešeno
Pokud nechceš Babovřesky, tak Burian je vesměs První republika
Stůj nebo se netrefím je bezva komedie 1998.

Stůj nebo se netrefím je bezva komedie 1998.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jako OT znacim vyreseno a odemykam
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
//koukám, že jsme oba provedli totéž...
//Karlos
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk
//koukám, že jsme oba provedli totéž...
//Karlos
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Tomu nerozumím
A z TOP60 to také zmizelo, proč? Je to aktivní téma

A z TOP60 to také zmizelo, proč? Je to aktivní téma

2karlos: Můžeš mi vysvětlit, jak je téma OT ve srovnání se spoustou dalších témat typu: Doporučte hru..., Doporučte film..., Co mám hrát..., Hledám filmy s takovou a makovou tematikou.... atd? Žádné z takových témat tu nikdo neřešil způsobem, který jste použili Ty a Žbeky 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Žádné z takových témat tu nikdo neřešil způsobem, který jste použili Ty a Žbeky
Dosud. Na základě vašich stížností jsme se rozhodli pro toto řešení a další kroky jsou v přípravě
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”