sekání her
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: sekání her
zkousel jsem a nic, mam ten notebook týden takze jsem ho jeste nestacil moc "zaprasit" :) ale opravdu tomu nerozumim, zjistil jsem diky programu gspot ze mam v booku 237 kodeku, coz je asi hodne :) ale nevim jak odstrani nepotrebne :(
Mám podobný problém. Mám starší notebook asi 1,5 roku, dříve šlo všechno v pořádku, ale poslední měsíc se všechno začalo zpomalovat, tak jsem vyčistil registry, paměť, udělal defragmentaci atd. Internetový prohlížeč běží už dobře, ale neuvěřitelně se sekají i dost staré hry, které dříve bez problému šli, nevím, v čem může být problém 

taky bych si tu přihřál polívčičku. přesně jak píše hawks 86. s tim rozdílem, že mám PC. hry se nehorázně sekaj, ikdyž všechno nastavim na low, rozlišení 800x600 tak mám +-15 FPS. když sem pátral po příčině, přišel jsem na tom, že jsem měl celou dobu na pozadí woken spuštěný Prime95, který mi procesor "zaměstnával" na 100%. po vypnutí ale nenastala žádná výrazná změna
taktéž jsem PC projel antivirem, pročistil registry a defragmentoval disk... 

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Mám to také...má to podle mě hodně lidí ale bojí se o tom mluvit protože všude jim jenom řeknou at si koupí novej PC když by to tu hru mělo pobrat....mně WOTLK nejede plynule ani na minimum detailech a to na can i run it mi to ukazalo ze v poho a ze mam sice minimum z malou rezervou....kdyz mam minimum tak bych logicky si myslel ze to na MINIMUM detaily rozjedu...
V noteboocích se součástky více opotřebují, více se hřejí, také když se do něj napráší, nejde jednoduše vyčistit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3084
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57