Jednoznačně DnB ! Nicméně rock a metal ve stylu Iron Maiden nebo Nirvana apod. se nzapřou.
Hip-hop není muzika, to si rovnou můžu nahrát výklad profesora za katedrou a dát k tomu soundtrack já nevím, z pána prstenů ....
btw : jak zde někdo psal, že mu hudba stvořená na PC nesedí ... řeknu ti, nedokážu si představit, jak drtivá většina mladých lidí paří na akci pod živou kapelou

Nejsem zastánce disko, to se mi příčí ... ale zakalit na Divokého Billa a na pitomou helax akci, nedej bože drum and bass pařbu, to je zcela o něčem úúplně jiném. A tóny mohou být pořád a stále jen tuc tuc tuc ...
*Uznávám ty, co hudbu dělat umí a zpívaj k tomu čistě ... ale pokud si jejich songy nepouštim každej den 5x a nezní mi v hlavě ještě měsíc po tom, co je poprvé uslyším ... to po mne není muzika. Viz . třeba poslední 2 CD Kabátů ... něco otřesného

Ale hodnotit českou muziku se zahraniční je asi megablbost nó

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.