Vyzkoušel jsem už kde co, zcela jsem to ale nevymýtil ... odinstaloval jsem všechny věci ohledně sítí ve správci zařízení a dal restart. Dotáhlo si to tam ovladače znovu. Za 2 hodiny jeden výpadek, co jsem pozoroval.
V Mirandě NG jsem u sebe na NTB i u manželky na NTB HP (oba jedou vzduchem) deaktivoval plugin KeepStatus, který vrací Mirandě online stav, pokud vypadne na chvíli síťové připojení. Když je ten plugin vypnutý a Miranda se odpojí díky rozpojení sítě, nevrátí se sama do online stavu. Výsledek je ten, že na manželčině NTB HP je celý den Miranda online, u mě ji nacházím občas offline. Takže vše opravdu nasvědčuje tomu, že je na pytel můj NTB.
Cca za týden bych měl mít jiný notebook, vše budu dále sledovat na něm. Až si zazálohuji pracovní věci ze současného, tak udělám FDISK, FORMAT a novou zcela čistou instalaci Win 10 a uvidíme.
Určitě se zde ještě ozvu, nezavírám vlákno. Všem zúčastněným moc díky za rady, tipy, uvidíme s odstupem času. Ten notebook je celkem starý, třeba na něm opravdu nefungují na 100% některé věci ve Win 10, nevím. Možná pak i pomůže nějaká externí WiFi v malém nano USB bazmeku, který bych do něj za pár stovek koupil. A nechám to děckám na kraviny