Pada(restartuje se) mi PC, Modra smrt...

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Lachim08
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 18:30

jeste jedna vec... nejlepsi by bylo, kdyby mi na sebe nekdo z vas, kteri tomu rozumite, dal ICQ, abych to mohl v realnejsim case konzultovat... bude nejspis nutne mi poradit co se tyce optimalniho nastaveni biosu, bez nejakych taktu... jsem schopen spolupracovat a klidne i fotit, co delam... :smile:
Naposledy upravil(a) Lachim08 dne 23 úno 2008 18:33, celkem upraveno 1 x.

Reklama
guest

Příspěvekod guest » 23 úno 2008 18:31

Pokud to chápu, tak chceš návod na instalaci? Už jich je několik na tšchto stránkách anebo tady: http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 18:39

Blue Spirit píše:Pokud to chápu, tak chceš návod na instalaci? Už jich je několik na tšchto stránkách anebo tady: http://www.lisak.cz/instalace-windows-xp.html

Dik moc Spirite... ale instalaci WinXP jsem uz absolvoval nekolikrat uspesne :wink: ... jde mi jen o to, ze jsem si ted dal do PC novy HDD ne ATA, ale SATA 2, se kterym nemam moc zkusenosti a zaroven jsem dostal novy vykonnejsi zdroj... u toho SATA 2 disku mam pocit, ze jsem spatne postupoval... proto ted chci udelat novou instalaci systemu, po tom co mi dorazi novy chladic ke GK... ale kazdopadne dik za snahu :wink:

guest

Příspěvekod guest » 23 úno 2008 18:55

Sata nemám :wink: , ale myslím, že to je stejný, jen se tam zpočátku musí stisknout tuším F6 pro instalaci driverů.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 úno 2008 20:09

Zda máš disk IDE, nebo SATA nemá na paměti žádný vliv. Pokud budeš instalovat s použítím vadné paměti, můžeš se opět dočkat dalších problémů, takže si zjisti nejprve, která je vadná a tu při nové instalaci nepoužívej.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 23 úno 2008 20:16

Pic píše:Zda máš disk IDE, nebo SATA nemá na paměti žádný vliv. Pokud budeš instalovat s použítím vadné paměti, můžeš se opět dočkat dalších problémů, takže si zjisti nejprve, která je vadná a tu při nové instalaci nepoužívej.

Dobre no... budu to brat na vedomi... pokusim se zjistit, ktera je vadna... ikdyz si myslim, ze vylozene neni, pac na nizsich taktech beha v poradku... kazdopadne dik za upozorneni

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 23 úno 2008 23:20

Jak můžeš tvrdit, že běhá v pořádku, když PC stále kolabuje.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 24 úno 2008 00:19

Pac uz nekolabuje... prob. vyresen :smile:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 00:20

a čím to bylo? dopiš pls řešení i pro ostatní :wink:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 24 úno 2008 00:26

To jsem zvědav, jak dlouho Ti to vydrží.

Lachim08
nováček
Stav:

Příspěvekod Lachim08 » 24 úno 2008 10:07

Bohuzel to neni reseni zadne... nechal jsem co nejdyl bezet PC a chladic GK se srovnal a prestal rvat, od te doby mi bezi PC, i pod zatezi, asi 24h bez MS... takze bohuzel reseni nemohu poskytnout :-(... ale i tak pro jistotu vymenim stary chladic za novy, aby se znovu nerozdovadel :wink:

A i kdyby nejake reseni, bylo, tak podle vas by urcite bylo spatne :D ... snizil jsem frekvenci ramek v biosu, tak aby obe spolupracovaly a odinstaloval a nainstaloval pouze drivery namisto catalystu... takze se tim prosim vas nikdo neridte... nechci mit na starosti dalsich 100 PC, na kterych by tato metoda nefungovala :wink:

Jinak, vam ostatnim tady hrozne dekuju za vsechny mozne rady, urcite jsou dobre... cenim si toho... kazdopadne, kdyby se s PC neco delo, tak se ozvu, protoze to je zatim kratka doba, co mi bezi v poradku... tak se zatim mejte :wink:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4211
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2221
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • počítač se náhodně restartuje
    od JXC0B » 25 říj 2024 20:24 » v Vše ostatní (hw)
    4
    3518
    od pcmaker Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:14
  • PC se restartuje, když ho zapnu
    od extrem » 30 črc 2024 19:25 » v Problémy s hardwarem
    7
    2677
    od extrem Zobrazit poslední příspěvek
    31 črc 2024 12:48
  • Pumpa u CPU - padá na 0 RPM po čistění PC Příloha(y)
    od Faster1 » 22 úno 2025 23:27 » v Problémy s hardwarem
    5
    2780
    od Faster1 Zobrazit poslední příspěvek
    23 úno 2025 19:49

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”