BlackIce PC Protection
BlackIce PC Protection
Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo nevite, jak lze v tomto firewallu nastavit odblokovani P2P programu. Po instalaci tohoto firawallu se mi spusti, ale nemuzu se k nikomu pripojit. Diky.
Lupa.cz píše:BlackICE PC Protection
Verze: 3.6
Riziko: vysoké riziko (vysoké)
Aplikace BlackICE PC Protection podle nově zveřejněné zprávy neodolá zranitelnosti, která může zapříčinit DoS, a to v podobě pádu zmiňovaného softwaru. Na vině je nekorektní zpracování argumentu předávaného funkci NtOpenSection, které završuje absolutní vytížení v rámci procesu a končí chybou v odpovídajícím souboru rapdrv.sys. Ačkoliv chyba byla přímo potvrzena pro BlackICE PC Protection 3.6, postiženy mohou být také některé starší varianty.
Další informace: Matousec.com
Citace z Lupa.cz
Nechceš raději zkusit Kerio Sunbelt Firewall?
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
hm, tj. zajimava, rekneme, docela znepokojiva zprava... jsem si ji hned nevsiml( te z Lupy.cz). Momentalne uvazuji nad Bitdefenderem, NISem 07 nebo Kasperskym. Co bys doporucil ty? Radsi bych neco komplexniho, bohuzel, nedokazu se problemu zabezpeceni a novinkam v jeho oblasti venovat zas tak casto...
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hozyp píše:Momentalne uvazuji nad Bitdefenderem, NISem 07 nebo Kasperskym. Co bys doporucil ty? Radsi bych neco komplexniho, bohuzel, nedokazu se problemu zabezpeceni a novinkam v jeho oblasti venovat zas tak casto...
Hozype,tento problem s firewallem jsi mohl klidne resit v topicu ohledne Kasperskyho apod.,ktery jsi pred chvilkou zalozil.Pripadne zde ponechat jen dotaz na firewall a uz sem znovu nedavat dotaz na "bezpecnostni balik".At v tom nevznikaji zbytecne zmatky

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
aha, ok.. pardon. Jinak, BlackIce jsem smazal, pze se mi vcera stalo presne to, co bylo uvedeno.. Nainstaloval jsem si Comodo, ale mam problem opet s P2P... vytvoril jsem pravidlo v monitoru aplikaci, i v sitovem monitorovani, jen nevim, jaky port mam nastavit.. nevim, ktery je ten""naslouchaci"... pouzivam strong dc
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”