Mám tiskárnu TOSHIBA TRST-A1X USB WIN-Printer. Ovladače k ní mám ze stránky http://www.toshibatec-ris.com/download_ ... l/TRSTA10/
Když ji připojím přes USB, tak mi v Zařízení a tiskárny ukazuje položku této tiskárny ve skupině Neurčený -se žlutým vykřičníkem. Ve správci zařízení jako další zařízení se správným názvem, ale se zlutým vykřičníkem.
V tom správci zařízení jsem aktualizoval ovladač. Pomocí WUpdate nic nenajde, když dám hledat z disku, tak to taky nenajde, musím až přes volbu Vybrat ovladač ze seznamu a tam najít ovladač opět ručně přes cestu ke staženému ovladači (Z disku...).
Pak mi to ale hodí chybu, že ovladač není digitáln podepsán (viz. obrázek).
Zkoušel jsem i příkaz bcdedit /set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS, ale nic. Tak sem to vrátil zase zpátky (... ENABLE_INTEG...)
Při ručním přidání tiskárny, se mi nezobrazuje možnost zvolit si v rozblovacím seznamu port USB001. Ten si prý vytvoří tiskárna při instalaci, ale k té zatím nedošlo...
Už si fakt nevím rady...
Instalace tiskárny
-
- Pohlaví:
Re: Instalace tiskárny
Tohel sem myslel, že dělá ten příkaz bcdedit /set loadoptions DISABLE_INTEGRITY_CHECKS.
No povedlo se nám nainstalvoat jinej ovladač pro tuto tiskárnu, PC komunikuje s tiskárnou pomocí nějakýho trst commanderu, pomocí toho tiskárna vytiskne informace o sobě, apod.
Ale PC furt nechce tohle zařízení zařadit jako tiskárnu.
Tak si to odvezl technik ještě domů, a tam se to zase někomu jinýmu povedlo na čerstvě nainstalovaný PC rozhodit do 5 minut. Tak to ještě zkusíme, znovu přeinstalovat Windows a zapojit jako první tiskárnu (že prý takto to fungovalo).
Dnes odpoledne se na to vrhnem, tak pak bych dal vědět.
No povedlo se nám nainstalvoat jinej ovladač pro tuto tiskárnu, PC komunikuje s tiskárnou pomocí nějakýho trst commanderu, pomocí toho tiskárna vytiskne informace o sobě, apod.
Ale PC furt nechce tohle zařízení zařadit jako tiskárnu.
Tak si to odvezl technik ještě domů, a tam se to zase někomu jinýmu povedlo na čerstvě nainstalovaný PC rozhodit do 5 minut. Tak to ještě zkusíme, znovu přeinstalovat Windows a zapojit jako první tiskárnu (že prý takto to fungovalo).
Dnes odpoledne se na to vrhnem, tak pak bych dal vědět.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5756
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
- 1
- 1597
-
od meda2016