Odstranění programů
Odstranění programů
Ahoj, chci se zeptat, jak se dájí odstranit programky, když kliknu na start pak programy a mám tam prográmek, který jsem smáznul, ale pořád tam je složka. Dá se to odstranit lehce, zkoušel jsem na jiném PC kliknout na složku, a dát odstranit a jde to. Ale na mém PC to tak nejde, klikám pravým tl. myši a nic se nezobrazuje. Nevíte čím to může být nebo jaké jsou další postupy odstranění
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
pokud odinstaluješ program v přidat odebrat programy,může se stát,že tam něco zůstane,pak to jde samosebou smazat ručně,bud to zmizí,nebo to tam zůstane,pomůže potom buď restart počítače,anebo doporučuju dost kvalitní program na odinstalovávání a mazaní softwaru a jmenuje se YOUR UNINSTALLER 2006 a je k němu i ČEŠTINA!!!vřele doporučuji!!!
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... aller2003/

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... aller2003/

► Zobrazit spoiler
odstranění programu
Já používám Absolute uninstaler sice nejsem žádný odborník ale zatím mě vždy odebral co jsem chtěl ,je v češtině a už je FREE možná ti bude vyhovovat ahoj. http://www.glarysoft.com/
odebrání programu
Jo zapomněl jsem když tam zustane složka i po odebrání dej to odebrat znova a vyskočí hláška jestli ma odebrat nebo procházet zbytky po odebrání to by mělo vyčistit vě většině případů i zustatky po odinstalování to by ti mohlo pomoct odebrat vše nebo to dej vyhledat přes lupu a smazat normálně ale to asi víš ahoj
Předem se omluvím že vstupuji do příspěvku
Jdená se mě o prográmek YOUR UNINSTALLER 2006 Tak sem ho testnul ,taky sem měl pár programu ktere nešly Odinstalovat
A on mě pomohl používal sem Unlocker a někdy se mu to povedlo ale většinou ne.YOUR UNINSTALLER 2006 je odstranil i věci a teď se podržte
Klikl sem na Kolonku Prohledat a vyčistit dočasné soubory a co nenašel 4865 s ouborů k vymazáni a některé jak sem koukal byly z roku25.6 2005 až do teď Tak to je mazec
Jdená se mě o prográmek YOUR UNINSTALLER 2006 Tak sem ho testnul ,taky sem měl pár programu ktere nešly Odinstalovat

Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
gena17 píše:Předem se omluvím že vstupuji do příspěvku
Jdená se mě o prográmek YOUR UNINSTALLER 2006 Tak sem ho testnul ,taky sem měl pár programu ktere nešly OdinstalovatA on mě pomohl používal sem Unlocker a někdy se mu to povedlo ale většinou ne.YOUR UNINSTALLER 2006 je odstranil i věci a teď se podržte
Klikl sem na Kolonku Prohledat a vyčistit dočasné soubory a co nenašel 4865 s ouborů k vymazáni a některé jak sem koukal byly z roku25.6 2005 až do teď Tak to je mazec
![]()
Hlavně pozor na to,aby jsi nemazal soubory,které používají některé běžící a nainstalované programy,ale toto upozornění snad nepřehlédneš.

► Zobrazit spoiler
Hlavně pozor na to,aby jsi nemazal soubory,které používají některé běžící a nainstalované programy,ale toto upozornění snad nepřehlédneš.

Neboj on mě upozornil nato že některe soubory nejdou vymazat protože sou součásti procesu atd

Fujitsu Siemens Computers
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
AMD Sempron(tm)3000+
1,99GHz,1.00GB RAM
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7957
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-