Zdravím, většinou si poradím sám, ale tady užkončím, protože mi došly nápady. Od prosince mi začaly vytuhávat XP a to klidně hned po logonu, ale tím způsobem, že nepomohlo nic jiného než tvrdý resart a při dalším bootu to vyhodilo checkdisk, který si vždy smaže půlku systémových souborů. Někdy ani po checkdisku nemůže najet ystém protože si smaže zavaděč a 2* mi to totálně smazalo disk i s oddíly. Zmizí většinou něco jiného, někdy regedit, jindy shell32 dneska to je rundl32..... Memtestem paměti prošly, disk testy taky prošel a je bez vadného sektoru a procesor jsem měnil v lednu a dělá to stejně. Myslíte že by to mohlo být deskou? Mám gygabite m55s-s3 rev1.0. Nevím jestli to bude mít spojitost ale asi měsíc před tím jsem upgradoval bios, že by to bylo tím? Upgradoval jsem ho zas, resetoval cmos ale nepomáhá. Už fakt nemám nápady. Možná pomůže že to vymrzává hlavně po víkendech, kdy není delší dobu používán tj po víkendech kdy nejsem doma v neděli večer nebo během následujícího pondělka. Jindy počítač běží každý den několik hodin....
Za každý nápad budu rád
Relativně pravidelné zamrzání XP
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Relativně pravidelné zamrzání XP
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Relativně pravidelné zamrzání XP
hod sem log z HijackThisu...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vlož sem složení PC, včetně zdroje (značka W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se že píšu tak pozdě ale pc druhý den již nenaběhlo - již je v servisu. Dostalo se to do stádia kdy už nenabootovalo ani z live cd a v biosu se šedá místy měnila v růžovou nebo bílou. Uvidíme co s tím bude.
Viem to nebude protože to dělal i čistý systém bez nějakých pogramů takže HJK by bylo k ničemu.
Sestava:
Deska: Gigabyte m55s-s3 rev 1.0
Procesr: Athlon X2 5000+ BE
Paměti: 2* 1GB 677 HP
Grafika: 7600GS
Disk: Seagate 250 GB
a největší slabina pc zdroj 400W EC ( nebylo na lepší a sestavovala to firma - no comment )
Viem to nebude protože to dělal i čistý systém bez nějakých pogramů takže HJK by bylo k ničemu.
Sestava:
Deska: Gigabyte m55s-s3 rev 1.0
Procesr: Athlon X2 5000+ BE
Paměti: 2* 1GB 677 HP
Grafika: 7600GS
Disk: Seagate 250 GB
a největší slabina pc zdroj 400W EC ( nebylo na lepší a sestavovala to firma - no comment )
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2465
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56