Ovladače staré síťě na win 7

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Siggi
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Ovladače staré síťě na win 7

Příspěvekod Siggi » 05 srp 2010 16:05

Dobrý den, chtěl bych vás požádat o pomoc ohledně staré síťovky, co sem vyčetl přímo napsané na ni tk to je 3com fast etherlink xl pci 10/100base-tx ethernet adapter a spousta dalších divných čísel a znaků. Problém se týká, že ještě včera jsem ji měl v druhém PC na os XP kde fungovala bezvadně, ale PC je staré a pomalé tk jsem síťovku šoupl do 2 PC na os win7 kde jsem měl jen jednu tk abych měl dvě. Dám ji pustím PC s těma win 7 kouknu a je tam jen ta 1 která je od netu, ale ta 2 z PC do ntb nejde tk kouknu do správce zařízeni a je tam u té druhé vykřičník mno tk jsem dal aut. vyhledat ovl. bo tam nebyli a po chvilce napíše že žádné nenalezli tk zkouším psat na IRC a hledat ovladače ale nikde nic a ani nwm přesně jaký typ mám hledat. Prosím o vaši pomoc jestli pude na win7 ovl. a bude fungovat v pořádku.

PS. není rozbitá když sem zapojil kabel z PC do ntb tk na ntb se objevila že je ale nemá komunikaci z pc kde jen svítí ale neukáže se ptž potřebuje ovl. :shock:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Ovladače staré síťě na win 7

Příspěvekod Pic » 05 srp 2010 17:45

Mám obavy, že těžko budeš hledat ovladač pro Win7. Nenašel jsem ani Pro Visty. Možná, že se najde ještě někdo jiný s radou.
Ještě můžeš zkusit hledat na této stránce : http://www.bioticaindia.com/fast-etherl ... 5b-tx.html
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Siggi
nováček
Stav:

Re: Ovladače staré síťě na win 7

Příspěvekod Siggi » 05 srp 2010 17:47

aha myslel jsem si to ale nechtěl jsem si to přiznat tk děkuji za ochotu :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”